2777
2789
عنوان

افسردگی

140 بازدید | 19 پست

خانما کسی هست درد و دل کنیم؟ یه پسر پنج ماهه دارم مشکل خاصی هم ندارم اما همش ناراحتم اصلا نمیتونم شاد باشم .دست خودم نیست وقتی هم خانواده میگن چته جوابی ندارم نمیدونم چکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقآ مثل منی

خیلی سخته تنها خوشیم اومدن خونه مادرمه اونم جدیدا خسته شدم و دلم میخواد برم خونه تنها باشم باز اذیتای پسرمو میبینم میام خونشون ، خودم نمیدونم چمه 

درسته اما باهاش کنار اومده بودم اما دوباره یادآوری شده برام و سخته همش توی گذشته ام اما چاره ای ندار ...

نمیتونی باش کنار بیای هیچ وقت... البته نظر شخصی منه و تجربه ای ک تو زندگی دارم... با خودت صادق باش... دنبال دلت برو

خیلی سخته تنها خوشیم اومدن خونه مادرمه اونم جدیدا خسته شدم و دلم میخواد برم خونه تنها باشم باز اذیتا ...

خوش به حالت مادر داری من همونم ندارم،تو۱شهرغریب با۱بچه۴۰روزه دست تنها،افسرده هم هستم

نمیتونی باش کنار بیای هیچ وقت... البته نظر شخصی منه و تجربه ای ک تو زندگی دارم... با خودت صادق باش.. ...

دیگه رسیدن بهش برام محاله. پزشکی میخواستم اما تواناییش رو نداشتم دیپلم موندم حتی دلم نخواست رشته دیگه ای برم . تنبلی کردم وبراش تلاش نکردم ، 

سختیش تاچندوقته؟

پسر من تا آخر سه ماه اذیتم کرد الانم خیلی نق میزنه . کمر درد و شونه دردم اما بازم شکر که دارمش، ۹ماه باردار نشدم با التماس از خدا گرفتمش الانم اینجور خسته و بی حوصله ام

سختیش تاچندوقته؟

پسر من تا چهار روزگیش بیمارستان بستری بود ، بعد تا یکماهگیش زردیش بالا بود ،بعد ختنه شد . بعد کولیکش اذیتم کرد تا آخر سه ماه ، رفلاکسم داره ، خیلی ریزه میزه مونده ، خانوادم نذاشتن شیرخشکش بدم تا زود وزن بگیره