2777
2789
عنوان

مایع لباسشویی چی خوبه بو خوب بده🤔🤔🤔😆😉

| مشاهده متن کامل بحث + 9916 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیل خیلی خوبه رایحه اش رو لباس میمونه

پرسیل چه رنگی؟

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
اسی رایحه لاوندر عالیه خیلی خوشبوئه هرشوینده ای این بورو داره عالیه 😍😍

عزیز چه مارکی عکسش نداری

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
فقط ظرفشویی نیست که ! شامپو و مایع دست شویی و لباس شویی و ... هم داره 

می دونم آخه ما برا هرکدوم یه مارک جدا استفاده می کنیم یه مارک خاص همه محصولاتسوم خوب نیس😊

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
اکتیو خیلی تنوع داره بنفش اکتیو هوم خریدم خیلی بوش بده😣

من خواهرم آبیشو برای نوزاد استفاده میکرد رویایی بود 

اما باید بخونین که عطرشون چیه 

سلیقه ایم هست مثلا من برای لباس بوی میوه و... دوست ندارم 

این بنفشه گلم 😊

وای ممنون گلی😙😙😚

این دوتا هم عالین 

از دیجی کالا با کد تخفیف اگه دارین بخرین ارزون تر در میاد

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
من خواهرم آبیشو برای نوزاد استفاده میکرد رویایی بود  اما باید بخونین که عطرشون چیه  سلیق ...

خیلی بوش بده خریدم سر آدم درد میگیره خیلی کمم میزنما