2777
2789
عنوان

مایع لباسشویی چی خوبه بو خوب بده🤔🤔🤔😆😉

| مشاهده متن کامل بحث + 9916 بازدید | 43 پست
برات فرستادم بالا گلم 🌼

وای فدای دستت

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار اکو خریدم خیلی بد بود تمیز نمی‌کرد. پودر صابون فیروز هم امتحان کردم خوب بود. پودر هم یا ...

سافتلن نرم کننده هاش عالین

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

پرسیل ابی میزنیم خوشبوعه

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

نرم کننده فقططططط کامفورت... بوش حیرت انگیزه... حیف که دیگه وارد نمیشه... هر وقت میزنم ازم میپرسند چه عطری زدی!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

استارتر اگه خوشبخو ش رو میخوای فقط پرسیل با عطر لاوندر بگیر ،فوق العاده س 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نرم کننده فقططططط کامفورت... بوش حیرت انگیزه... حیف که دیگه وارد نمیشه... هر وقت میزنم ازم میپرسند چ ...

واقعآ گیر نمیاد

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
من یه بار اکو خریدم خیلی بد بود تمیز نمی‌کرد. پودر صابون فیروز هم امتحان کردم خوب بود. پودر هم یا ...

پودر که میگیرم تو لباس میمونه پاک نمیشه

واقعآ گیر نمیاد

نه 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نرم کننده فقططططط کامفورت... بوش حیرت انگیزه... حیف که دیگه وارد نمیشه... هر وقت میزنم ازم میپرسند چ ...

من قبلا خوشبو کننده هوا شد میگرفتم وای عالی بود عجب موندگاری داشت 

خدایا شکرت 🙏🏻