2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب میوه طبیعی اب هویج و سیب زرد اب پرتغال دمنوش ریشه شیرین بیان سیاه دونه و عسل سیر ابگوشت ماهیچه&nb ...

سیاه دونه برا چی خوبه؟چجوری مصرف کنیم؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره خیلی تنگ نفسم

کدوم شهری عزیزم؟درجه اول یه دکتر خوب ریه پیدا کن برو پیشش.

تغذیه اش و سوپ فروان با پیاز و شلغم دم کرده ها مثل آویشن و اینا حتما بخور آب سیب خیلی خوبه برا ریه روزی دو سه لیوان بخور بعد آب گوشت و بوقلمون و اینا بخور گوشت گوسفند استفاده کن سردی نخور کلا به تغذیه ات برس آجیل بخور.

ریه هات چند درصده؟

انشاالله زودتر خوب میشی پدر منم اسم داشت الان ۲ ماهه کامل هم خوب نشده

کدوم شهری عزیزم؟درجه اول یه دکتر خوب ریه پیدا کن برو پیشش. تغذیه اش و سوپ فروان با پیاز و شلغم دم ک ...

من کرمانشاهم اصلا نرفتم دکتر ببینم درچه حده فقط خودم نفسم بالانمیاد 

عزیزم حتما برو نمی توام بترسونمت ولی اونایی که مشکل ریه دارن طول درمانشان طولانی میشه حتما یه دکتر خیلی خوب ریه پیدا کن اسکن بده 

برای تقویت سیستم ایمنی عالیه صبح یه قاشق مربا خوری با عسل طبیعی بخور ناشتا و تو طول روزم یه قاشق دم ...

برا همسرم درست کنم امشب بخوره دمت گرم.ضرر که نداره؟

برا همسرم درست کنم امشب بخوره دمت گرم.ضرر که نداره؟

نه اصلااا 

ولی دمنوش زنجیبل و پونه و نعنا و اویشن و شیرین بیان و

یه دمنوشای قاطی هست از عطاری حتما اینارم مرتب بخورین 

نه اصلااا  ولی دمنوش زنجیبل و پونه و نعنا و اویشن و شیرین بیان و یه دمنوشای قاطی هست از عطاری ...

دمنوش به چایی هر روزمیخوریم؛شیرین بیان بخرم؛دمت گرم که کمک کردی خداعوضشو بهت بده‌.

همشهری حتما برو دکتر داخلی دکتر ناهید سیفی برو مطبش رو ب رو مهدیه هست

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر