2777
2789
عنوان

جوش هورمونی بیاین کمککک😭

102 بازدید | 18 پست

دوستان من جوش هورمونی میزنم الانم دکتر دارو داده یکم طول میکشه خوب شه.ولیییی ی جوش زدم رو لپم خیلی بزرگ و انگار ی لایه پوستم روشو گرفته و هیچ جوره نمیتونم تخلیه کنم چیکار کنم؟؟(ی بارم اینطوری شده بودم گفتم دست نزنم بلک بره دو ماه گذشت نرفتتتتت و سفت شد جاش مجبورم شدم اینقدر صورتمو فشار دادم تا ی راه پیدا کرد تخلیه شد ببخشیدا اما همش چرک بود!! با خون😒😭)

پوستم داغون شذ.الان این خیلی بدتر از قبلیع چیکارکنم حتما بایذ تخلیه کنمش وگرنه اینم داستان دار میشه بدتر

الان چن روز میگذره ولی همونطور مونده

منم رو پیشونیم جوش دارم(سرسفید) هیج کاریشم نمیتونم کنم فقط هم رو پیشونیمه 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی جوشه روانگار ی لایه پوستم گرفته هیچ جوره نمیشع خالی کرد 

من از اینا زدم وقتیم با فشار میترکونمش‌ انگار ده لایه پوست از زیر پاره میشه

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
روی جوشه روانگار ی لایه پوستم گرفته هیچ جوره نمیشع خالی کرد 

جوش زیر پوستی هست منم دارم 

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
من از اینا زدم وقتیم با فشار میترکونمش‌ انگار ده لایه پوست از زیر پاره میشه

اخ دقیقااااااا بعضی جوشا رو میشه راحت تخلیه کرد یکم فشار بدی این اصن انگار گوشته رو صورتمومیخام بکنم اصن نمیشهههههه ک نمیشه

اخ دقیقااااااا بعضی جوشا رو میشه راحت تخلیه کرد یکم فشار بدی این اصن انگار گوشته رو صورتمومیخام بکنم ...

خیلی درد داره تازه من تخلیه میکنم تا ۳ ۴ روز بازم زیرش چیزی داره که صبحا به حسابش میرسم

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
دست بهش نزنید پوستتونو نابود می کنید اینا دوره دارن بذارید دوره اش بگذره خودش میاد روی پوست 

نمیاد میگم یدونه زدم دوماه رو پوستم موند.‌ببخشیدا ی دونه یکم پایین تر از زیر بغلم نزدیک سینه ام زدم سفت شده چهار ماهه نرفته 😭😭😭دیگ کلافه شدم

نمیاد میگم یدونه زدم دوماه رو پوستم موند.‌ببخشیدا ی دونه یکم پایین تر از زیر بغلم نزدیک سینه ام زدم ...

منم می زنم از این جوشا 

ولی ب صورت کیست چرکی زیر پوستم می مونه گاهی حتی 7یا 8 ماه 

البته من التهابش از بین می ره

چاره ای نیست 

اگه دستکاری شون کنید جاشون روی صورتتون ب صورت اسکار می مونه 

یا دکتر برید یا تحمل کنید تا خودشون بیرون بزنن