2777
2789
سلام میشه یکم واسم توضیح بدین فاصله سنی کم بین بچه ها خوبه یا بده؟ خسته کننده اس؟ از خوبی ها و بدی هاش بگین لطفااااا
 دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گلبرگ جون اگر کمتر از 18ماه باشه حسادت رو نمیفهمه خوبیش اینه که بچه ات همبازی داره و آویزون تو نمیشه با هم بزرگ میشن بعد از طی یه دوره از بچه داری خلاص میشی سختیش هم که مشخصه دیگه دوتا موجود که همش نیاز به مراقبت و رسیدگی دارن من خودم ندارم اما اطرافیانم داشتن دیدم
تو همانی که دلم لک زده لبخندش را آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را....
اگر همجنس باشن بزرگ شن ان شاالله خیلی به درد هم میخورن غیر هم جنسم چون بلوغشون به هم نزدیک نیست کمتر درگیر میشن
تو همانی که دلم لک زده لبخندش را آنکه هرگز نتوان یافت همانندش را....
مبارکه ازقدیم گفتن بچه های پشت هم خوبن
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
من بچه هام 18 ماه هست بینشون
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
ایلین دقیقا عین من من که خیلی خوشحالم
بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
خب خیلی سخته ولی بعد چند سال که بزرگ میشن راحت میشی نگران نباش خوبیش بیشتر از بدیش هست
کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست.! انسان دیگری ست با دیدگاه دیگر، فقط همین...... اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام. به همین سادگی.....
دختر اول من با خواهر زاده م همسن هستن بلافاصله باردار شدم همون موقع خواهرم خیلی ناراحت بود که میخوای چیکار ولی الان میگه خوش به حالت برای تو بزرگ شدن ولی من هنوز دومی رو نیوردم