2777
2789
عنوان

لیزر

123 بازدید | 20 پست

بچه ها لیزر موهای زائد خطر نداره؟

تا چند وقت بدن صافه؟

هزینشم اگه اطلاع دارید بگید

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻

لایک کن منم بخونم

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  

چه خطری؟

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها لیرز تو ارایشگاه کسی انجام داده یانه؟

چون میخوام انجام بدم ببینبم خوبه یا نه ؟

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

میگن که خطری  نداره  کامل موها ازبین نمیره میگن جداقل ۳۰درصد موها بعد انجام کامل لیزر بازم درمیاد اونطوری نیست که کامل کامل درنیاد من میرم بعد ۶جلسه بازم درمیاد ولی کم

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
لیزر کل بدن فکر کنم جلسع ای600باش

من کل بدن با جدیدترین و بی دردترین دستگاه تو جشنواره تا ده جلسه جلسه ای ۲۶۰ می رم کل بدن و کمر و همه جا با صورت این قیمت اصلا درد نداره واسه من موهای بدنم هنوز دو جلسه نشده نصف شد ولی بیکینی و باید بیشتر بری

من تا قبل اینک کرونا زیاد بشه میرفتم ولی الان دیگ نمیرم کل بدن جلسه ای ۵۰۰ میدادم اون موقع الانو نم ...

قطع کردید بازم درمیاد؟شیو میکنید یانه؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
میگن که خطری  نداره  کامل موها ازبین نمیره میگن جداقل ۳۰درصد موها بعد انجام کامل لیزر بازم ...

خب عزیزم لیزر و نباید قطع کرد بعد که هر ماه رفتی ده جلسه تموم شد باید سه ماه ی بار بری این هم که تموم شد باید شش ماه یک بار بری و بعد هم سالی یک بار

تا احساس کنی دیگه در نمیاد چون ی سری فولیکول های ریز مو زیر پوستی هستن بعد از مرور زمان در میاد و اینا رو هم باید از بین ببری 

اشتباه که فکر میکنن بعد قطع لیزر مو برمیگرده اینا موهای زیر پوستی بودن که تازه درومدن 

درمان کامل بشه محاله در بیاد