2777
2789
عنوان

با شوهری ک.... چ باید کرد

1078 بازدید | 59 پست

سلام دوستان 

من یک خانم خانهدار با ۳ فرزند هستم و شوهرم یک مغازه دارهستش درامد همسرم حدود ۴ تمن در ماه هست 

قسط و قرض و خرج خونه و بچه ها و .. ب عهد همسرم هستش

من بیشتر مواقع که پول میخام بگیرم ازش درباره همه این مسائل حرف میزنه و میگ خانم الان ندارم بعدا

با این اوضاع میخایم ماشینمون رو عوض کنیم الان بیشتر فکرش سمت عوض کردن ماشینه

حالا من یک ۸۰ ملیونی پول دستم میاد اگ همسرم بفهمه قطعا میگ بیا ماشین روعوض کنیم اینم بگم ک این ماشینمون ب نام منه و هرچیم بخریم بازم بنام من میزنه 

ولی خودم میخام بهش هیچی نگم و سپرده کنم ک هرماه ی پولی دستم بیاد اما راهکاریم بلد نیستم فرد مطمعنی هم نمیشناسم نمیدونم چیکار کنم اگ شما جای من بودید چیکار میکردید ماشین رو بهتر میکردید یا پولتون رو تو بانک میزاشتید ؟

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا بخر

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤