2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حال دلم خوب شه چن روزه خیلی فشار رومه😭😭

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 

برای خودم آرزو خاصی ندارم

ولی کاش همه مامانایی که درانتظار نی نی دارشدنن زود زود صاحب فرزند شن😊🌼

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

معنوی ظهور اقا 

برای خودم تو دلیم بمونه و سالم بغلش کنم😍

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

ظهور

حتما رای میدم چون این حقه منه که سرنوشتمو تعیین کنم .به اقای رئیسی رای میدم چون علاوه بر برنامه کارنامه داره میتونی تحقیق کنی -عزیز !رای نمیدی؟نده !من و دیگران میریم و به جات تصمیم میگیریم�🤗خانومای عزیزی که شبهه دارن و دنبال جوابن میتونن درخواست بدن 0•پاسبانِ حَرَمِ دِل شُده ام شَب هَمِه شَب،کِه دَر این پَردِه جُز اندیشِه ی "او" نَگذارَم• سلسله مباحث از بعثت تا ظهور استاد پناهیان عالیه اگه میخواید دین اسلام رو بشناسید🌸    ●فقط حیدر امیرامومنین است ●  جانم فدای علی و خاندانش 🌱  ماه را گم نکنی بین چراغانی ها 🌱                               فرض کن حضرت مهدی (عج ) به تو ظاهر گردد/ ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/ باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری ؟/ خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/ لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری ؟/ پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت.../ داری آنقدر  ک یک هدیه برایش بخری؟/ حاظری گوشی همراه تو را چک بکند ؟/ با چنین شرط ک در حافظه دستی نبری!/ واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران... میتوان گفت تو را شیعه اثنی عشری؟؟؟