2777
2789

هشتاد درصد از تاپیکای من همین عنوانو زدم ولی تا حالا جواب درستی نگرفتم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

خیلی دکتر هست 

حق پناه 

یار احمدی

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشتاد درصد از تاپیکای من همین عنوانو زدم ولی تا حالا جواب درستی نگرفتم

الان یه قیمت به گوشم خورد.دکتر روشنی هزینه عمل و بیمارستان ۲۶ تومن میگیره.چه خبره آخه!شمام میخوای عمل کنی؟

Do or Die
الان یه قیمت به گوشم خورد.دکتر روشنی هزینه عمل و بیمارستان ۲۶ تومن میگیره.چه خبره آخه!شمام میخوای عم ...

بله 

منم از دکتر افشین باقری وقت گرفتم گفت هزینه از ۲۲ تا ۲۵

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
آره خیلی زیاده.میخوام اگر کسی تازگیا عمل کرده از تجربش بگه ببینم چطوریاست

من یار احمدی عمل کردم بینیم گوشتی بود راضی هستم 

دختر خالم حق پناه بینیش هم استخونی بود راضی هم هست 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بله  منم از دکتر افشین باقری وقت گرفتم گفت هزینه از ۲۲ تا ۲۵

اصلا نرو 

خیلی بد عمل میکنه 

دختر خالم پیش عمل کرده خیلی بد شدن 

عزیزم جراحی بینی خیلی عمل مهمیه  نباید بسپری به دست هر کسی اینجوری اذیت میشی باید حتما و حتما دکتر خوبی انتخاب کنی و از همونش هرتون که شرایز می تونید برید سایت انجمن جراحان پلاستیک فارس اونجا انتخاب کنید و اطلاعاتشوونو برداریدhttps://farsps.ir/