2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مال خیلی وقت پیش تر ها بود خودمون کتاب ف ال داریم هر وقت بخوایم میگیریم

میشه بگیری ک‌چرا شوهرم انقدبدی میکنه بم

میشه بگی‌چرا دخترم انقد گریه میکنه منو نمیخواد ۵ماهشه ولی با بقیه راحته تا من ک‌مادرشم

توروخدا چرا هیچ‌کس‌منو‌نمیخواد چرا تو شهر غریب تنها افتادم دست این مرد

میشه بگیری ک‌چرا شوهرم انقدبدی میکنه بممیشه بگی‌چرا دخترم انقد گریه میکنه منو نمیخواد ۵ماهشه ولی با ...

الان برات ی تار وت میفرستم ولی قبلش حتما این نکته رو یادت باشه که ف ال منبع قابل استناد نیست و نمیشه بهش اعتماد کانل کرد فقط جهت سرگرمی

میتونی ببینی چرا بام بده چرا مم بد بختم

در رابطه با موضوع پرسشتان لازم است که سریع و بموقع دست به کار شوید. هراس به دل راه ندهید. شجاعانه و قاطعانه با مسائل روبرو گردید. زندگی هرگز برای مدت طولانی هموار پیش نمی رود. دیر یا زود عواملی فرا می رسند و به شما یادآوری می کنند تا با مبارزه خود روبرو شوید. اجازه ندهید که احساسات شما منطقی را که جهت رفع مشکلات نیاز دارید تیره و سست گرداند. هرچه که هست، با شهامت، درستکاری و عزمی راسخ پیش بروید.

نتیجه تفأل 

الان برات ی تار وت میفرستم ولی قبلش حتما این نکته رو یادت باشه که ف ال منبع قابل استناد نیست و نمیشه ...

جیگرم اتیش میگیره بخاطر عریب بودنم شوهرم هرجور راحته بام بد رفتار میکننه

یا بچه ای ک نامردن رفتم بدنیا بیاد منو نمیخواد

جیگرم اتیش میگیره بخاطر عریب بودنم شوهرم هرجور راحته بام بد رفتار میکننهیا بچه ای ک نامردن رفتم بدنی ...

خوب میشه انشااله فکرش نکن 

بهت توصیه میکنم کتاب افکار منفی رو رها کن و بخواهید تا به شما داده شود رو بخونی قطعا کمکت میکنه