2777
2789

فرش وینتیج برای چه دکوراسیونی مناسبه؟

سلام
من یک فروشگاه فرش دارم که هر روز اتفاقات جالبی برام میفته .
واز اونجایی که فرش کالای خیلی ارزشمندی محسوب میشه و خیلی از افراد در خرید و استفاده از فرش مشکل دارن، سعی می کنم هر چند روز یکبار مطالبی رو که به نظرم میتونه برای دوستان کمک کننده باشه باهاتون به اشتراک بذارم .
هر از چند گاهی هم مطالب مرتبط دیگه ای رو باهاتون share می کنم.
یکی از مسائلی که جدیدا خیلی پرتکرار شده، فرش های وینتیج هستش.
اول یه خلاصه ای بهتون بگم که اصلا فرش وینتیج چی هست تا بریم جلوتر و اگه دیدم استقبال خوبه، چند پیام دیگه هم در این باره میذارم.

فرش وینتیج
خیلی خلاصه بخوام بگم بهتون، تولیدکننده های فرش ماشینی یه روزی به این فکر افتادن که بیاییم یه فرشی تولید کنیم که ظاهرش شبیه فرش های دستباف باشه، ولی قیمتش توی رنج قیمت فرش های ماشینی !
اولش این فکر یه مقدار دور از ذهن به نظر می رسید ولی رفتن جلوتر و دیدن که با روش هایی می شه این کار رو انجام داد.
در واقع فرش های دستباف هرچی که از عمرشون می گذره، با ارزش تر میشن . در اصطلاح میگن هر چی فرش بیشتر پاخورده باشه، با ارزش تره.
جالبه بدونید که به همین خاطر، فرش های دستبافی که تازه خریداری می کردن رو در جاهایی از خونه پهن میکردن که بیشتر پابخوره و ارزشش بالاتر بره ...
حتی بعضی ها فرش های نو رو مدتی زیر آفتاب پهن می کردن تا حالت رنگ پریدگی پیدا کنه.
خلاصه اینکه تولید کننده های فرش ماشینی روشی رو ابداع کردن به اسم سنگ شور کردن .
اون ها با این روش می تونن یک فرش ماشینی رو مثل یک فرش دستباف قدیمی و پاخوره نمایش بدن.
این شد که فرش های کهنه نما یا همون فرش وینتیج، به دنیا اومد.

لازمه که بهتون بگم وینتیج به معنای شراب کهنه، قدیمی، عتیقه و... ترجمه میشه و یک لغت فرانسوی هستش.
فرش وینتیج با چه دکوراسیونی ست میشه؟
سوالی که توی این پیام میخوایم راجع بهش صحبت کنیم، اینه که فرش وینتیج برای چه دکوراسیونی خوبه ؟
این سوال یکی از پرتکرارترین سوالات هستش.
واقعیت امر اینه که فرش های کهنه نما یا وینتیج، دو تا بُعد کاملا متفاوت با هم دیگه دارن .
از یه طرف فرش های وینتیج، زیر مجموعه فرش های مدرن قرار میگیرن و خیلی با دکوراسیون مدرن شیک و قشنگ میشن و از طرف دیگه بخاطر اون حالت کهنه نما بودنشون، خیلی با دکوراسیون سنتی و کلاسیک هم قشنگ میشن .
خلاصه این که با هر نوع دکوراسیونی قابلیت هماهنگی دارن.
ولی چیزی که من همیشه به مشتریامون هم عرض می کنم اینه که توی انتخاب فرش دو تا مورد فاکتورهای خیلی مهمی هستن.
1- دکوراسیون منزل: که راجع بهش صحبت کردیم .
2- سلیقه شما
به همین دلیل تصمیم گیرنده نهایی برای اینکه فرش وینتیج بخرین یا کلاسیک و... شمایید .
امیدوارم که اولین مطلب من در زیباشو براتون مفید بوده باشه .
راستی خوشحال میشم از فروشگاه اینترنتی من ( دکتر فرش ) بازدید کنید.
خیلی ممنون

برای خرید فرش وینتیج کاشان در انواع طرح های زیبا و مدرن می توانید به سایت دیجی دکوری مراجعه کنید. سایت اینترنتی دیجی دکوری بزرگترین و معتبرترین سایت خرید انواع فرش ماشینی و لوازم دکوری در ایران می باشد.