2777
2789

خیلی زود زدی 

من ۱۵ خرداد موعدم بود 

۱۱ خرداد بی بی چک زدم منفی شد 

۱۴ خرداد زدم این شد 

پایینی هم همون ۱۱ خرداد زده بودم

۱۵ خرداد هم این شد 

که مثبت بود 

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود زدی  من ۱۵ خرداد موعدم بود  ۱۱ خرداد بی بی چک زدم منفی شد  ۱۴ خرداد زدم ا ...

مبارک باشه عزیزم 😍😍خیلی امیدوارشدم 

علائمی هم داشتی؟

الهی گاهی نگاهی🤲
مبارک باشه عزیزم 😍😍خیلی امیدوارشدم  علائمی هم داشتی؟

اره سینه درد داشتم 

اخراش تکرر ادرار داشتم 

زیر دلمم درد میکرد 

که الانم درد میکنه🤓

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 
اره سینه درد داشتم  اخراش تکرر ادرار داشتم  زیر دلمم درد میکرد  که الانم درد میکنه ...

منم سینه درد همیشه قبل پری داشتم الانم دارم نمیدونم براپریه یابارداری زیردلمم یهو تیرمیکشه

الهی گاهی نگاهی🤲
منم سینه درد همیشه قبل پری داشتم الانم دارم نمیدونم براپریه یابارداری زیردلمم یهو تیرمیکشه

منم داشتم خب 

همون موقعی که میخواست نزدیک پزیودی بشه درد گرفت 

ناامید شدم دیکه 

گفتم نیس 

ولی بی بی چک جواب داد که مثبت بود