2777
2789
چقد بد واقعاااا آخه گل میگن خیییلی بدتر از مواد مخدر دیگع ست😔

نه همشون بدن شیشه از همه بدتره تو ایران تو خارجم فلاکا و ال اس دی هم بده تو ایران ماشرومم که هست اینا توهم زا هستن ولی گل توهم نداره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنگ هم همون مواد مخدره  چند سالشه؟

۴۴ سالشه حدودا

از همسرم خییلی بزرگتره

خداییش خونواده ی سالمی هستن ولی نمیدونم چرا این یکی توشون بد و یاقی از آب دراومده

شوهرم خیلی اعصابش خرده اعصاب منم داغون کرده

۴۴ سالشه حدودا از همسرم خییلی بزرگتره خداییش خونواده ی سالمی هستن ولی نمیدونم چرا این یکی توشون بد ...

دیگه سنی هم ازش گذشته بچه هم که نیست بگیم سر نادانی بوده 

فقط حواستون باشه اگه وابسته شه دیگه ترک کردنش با خداس

آره دیگه خدا کنه ترکش کنه

تا خودش نخاد هر چی تلاش کنید فایده نداره حالا بنده خدا چیکارش دارین بچه که نیس خودش میفهمهد چی براش مضره چی نیس چرا تو حریمش دخالت میکنه هر انسانی اختیار زندگیشو داره الان دختر پسرای سیزده ساله هم میکشن انو نمیگم ک کارشو تایید کنم یا موافقت کنم فقط میگم نباید تو زندگی و حریم ادما دخالت کنید اون دوره ها گذشت الان فقط باید حواست به زندگی خودت باشه

تا خودش نخاد هر چی تلاش کنید فایده نداره حالا بنده خدا چیکارش دارین بچه که نیس خودش میفهمهد چی براش ...

ما دخالت نکردیم تو کارش

ولی با اون قیافه ای که اون بهم زده آبروی ما رو هم میبره

مدامم میاد پول مواد میگیره از  ما....

ما که سر گنج نشستیم

درضمن یه سری چیزا و کارا نمیشه دخالت نکرد و جلوشو نگرفت

نمیشه که ولش کرد تا گند بزنه به همه چی

والا🙄

ما دخالت نکردیم تو کارش ولی با اون قیافه ای که اون بهم زده آبروی ما رو هم میبره مدامم میاد پول موا ...

میدونم ولی تا خوده یه ادم نخواد تغییر نمیکنه بنطرن بهش پول ندید اون راهشو انتخاب کرده بزور هم اگر ببرینش کمپ دوباره برگشت میکنه . واقعا سختتونه درک میکنم چون دیدم ازین ادما ولی پول اصلا بهش ندین