2777
2789
عنوان

کیک پختم مربا پختم ماست مایه زدم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2236 بازدید | 105 پست
کباب نگفت که😂

اسم کاربریشو میگه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت کیکات خوب درمیاد مال من اصلا توش اسفنجی نمیشه خمیر میشه و تازه پفم نمیکنه انگار یه لایه لو ...

یا در فرو زود باز میکنی ،یا خیلی موادتو هم میزنی ،یا دمای فرت اندازه کافی زیاد نیست

اینم ماست البته صبی دلتون نخاد سرماستو با نون خوردم😁

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
کباب نگفت که😂

باشه بهم ربط داره

من هوس برگ و شيشليک صفدرى شانديزو کردم 

الان اسى جوابگو هست

اسى آى اسى   

شماره کارت ميدم 

چون پولشو ندارم

دلتنگ پدر و مادرم هستم   لعنت به اين کرونااااااا  
ميشه بگى چطورى درست کردى اندازه هاشم بگو مال من خراب شد

تقریبا یک کیلو ونیم کیلو البالو چیده بودم از باغ یکی از اشناها اومدم خونه شستم هستشو با نی دراوردم ریختم تو قابلمه یکونیم کیلو هم شکر توش ریختم فقط نصف لیوان اب جوش ریختم توش شایدم کمتر زیرشو کم کردم خودش اب داد و پنج دیقه جوشید خاموش کردم عکس شیرشم واسه شربت میخای بزارم 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞