2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ان شاءالله دعا کن کمبود ویتامین د همیشه داشتم 

چشم عزیزم

محتاج دعام

به احتمال زیاد به خاطر ویتامین دی هستش مخصوصا الان که شیر میدی بدنت بیشتر به ویتامین دی نیاز داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
چشم عزیزم محتاج دعام به احتمال زیاد به خاطر ویتامین دی هستش مخصوصا الان که شیر میدی بدنت بیشتر به ...

ممنون عزیزم حتما قابل باشم بنظرت حتی یکیش هم درد میکنه ممکنه برای ویتامین د باشه ؟

ممنون عزیزم حتما قابل باشم بنظرت حتی یکیش هم درد میکنه ممکنه برای ویتامین د باشه ؟

بعید نیست

چند روز پیش انگشتای دستم درد میکرد ویتامین دی خوردم خداروشکر خوب شد

ما چون شیر میدیم باید حواسمون به ویتامینهای بدنمون باشه مخصوصا دی 

خداروشکر  اوهوم آخه منم شیر میخورم  آره واقعا  میگم حوصله ات سر نمیره

شیر هم بخوری اما اگر ویتامین دی ات کم باشه کلسیمش جذب نمیشه

😅😅 با دوتا بچه بازیگوش نه عزیزم

تازه بعضی وقتا وقت هم کم میارم

شیر هم بخوری اما اگر ویتامین دی ات کم باشه کلسیمش جذب نمیشه 😅😅 با دوتا بچه بازیگوش نه عزیزم تازه ...

اوهوم درست میگی 

من نمیدونم چرا همش تو خونه بودم الان حوصلم سر میره ، دلم مهمونی و دورهنی و جمعیت میخواد 

وقتایی که خوابه

اوهوم درست میگی  من نمیدونم چرا همش تو خونه بودم الان حوصلم سر میره ، دلم مهمونی و دورهنی و جم ...

اره خب حق داری

منم دورهم بودن رو دوست دارم