2777
2789
عنوان

به جای من بودید چه میکردید ؟

738 بازدید | 74 پست
سلام کسانی که من رو میشناسند میدونن هیچ وقت اهل گله وشکایت وناله از خانواده همسر نبودم ونیستم !حالا مشکلیه که ندین بار اتفاق افتاده وواقعا کم اوردم به بگید چطور برخورد کنم!قضیه اینه که ما بالای خونه یپدر شوهرم خونه ساختیم ولی ادنا الان پایین زندگی نمیکنن جای دیگه ان وپلیین برادر شوهرم هستن ما برای مواقع خاص واضطراری یه دسته کلید از خونمون دادیم به اونا حالا مسیلهاینه که مادرشوهرم که عمه امههروقت میاد بالا خونمون باوجود اینکه ما خونه ایم کلید میندازه ومیاد داخل!اخه این صحیحه؟پا کلیدو دادیم برا اضطرار نه اینطور!خداشاهده قلب خودم ودخترم از ترس میخواد بکنه 1بار یا 3بار نبست کار همیشه بوده به شورم گفتم قبول میکنه کارش اشتباهه میگه بهش میگم ولی اصلا نگفته!نمونش الان ساعت 9:15 کسی در زد من خواب بودم گفتم خدا یعنی کیه هنوز تو هال بودم می بینم یکی کلید انداخت اومد داخل خیلی تدسیدم
خنده ی زیبایت دلیل زندگی ما
به نظر من اساسی حلش کن خیلی کار زشتیه کلید رو ازش بگیره شوهرت
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هم بهش میگم بگیریم ولی یه وقتایی واقعا به درد میخوره برادر شوهرم وجاریم اصلا اینطور نیستن!ولی غمه ام اینطوره متاسفانه زبونی هم ندارم که بهش بگم واون ناراحت نشه اخه تا حالا هیچ مشکلی باهم نداشتیم تو این 6ساله
به نظر منم قفل رو عوض کنید که ناراحتی هم پیش نیاد قفل رو یه جوری خراب کن که حتی ببینه خرابه و بعد از تعویض دیگه بهش ندید
دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
کلید ها خونه ی برادر شوهرمه ما به اونا دادیم ولی هر وقت عمه میاد استفاده میکنه همین 1ساعت پیش داشتم پیگفتم تو هال بودم کهدر باز شد !اخه چی بهش بگم زن بزرگ شاید لختم تو خونه خودم (واقعا یه سری اینطور بود)نمیدونم چطور رفتار کنم که بهش بر نخوره!حالا اومده میبینه من ترسیدم میدونه هم خوابیم پس میای بالا که چی؟بیدارمون میکنه اشک بچه رو دراورد بعد رفت فاتحه!میگه چند بار. در رو زدم خوب وقتی می بینی. جواب نمیدم برو خوابیم نه اینکه بیای بالا بیدارمون کنی