2777
2789

خواهش میکنم ازتون تو رو به خدا سمت این چیزا نرید . دعا و طلسم جز نحسی و سنگینی و بدبختی چیزی نداره براتون . یه مشکلتون رو حل میکنن تازه اونم شااااید صد تا مشکل دیگه براتون ایجاد میکنن که بشید عابر بانک دعانویسها. با دعاهاشون جن آزاد میکنن . پای اجنه رو به زندگیتون باز نکنید اذیتتون میکنن، آخرش دیوانه تون میکنن. دعا نویسی حرامه گناه کبیره اس کفره . حالا هی گوش ندید برید دنبال این چرت پرتها. از ده تا تاپیک یازده تاشون دنبال دعا و طلسمن . بابا بسه دیگه . از کلام خدا از قران بالاتر مگه داریم؟؟؟؟ قران بخونید چله بگیرید ذکر بگید زیارت بخونید . هی طلسم طلسم طلسم . اه اه . انگشتر موکل دار فلان بهمان. دکان بازار رمالها .علم جفر علم اعداد . هر روز یه چیز میگن . علم جفر فقط در اختیار ائمه بوده . از پیامبر به امیر المومنین رسیده بعد هم ائمه بعدی اصلا و ابدا کسی به اینا علم و اگاهی نداره . زندگیتون رو با این چیزا تباه نکنید تو رو خدا. کلی ادم میشناسم همین دیروز با دوستهام بحثش بود این خانم برنجش هم دیر دم میکشید میرفت پیش دعا نویس الان دیوانه شده افتاده تو خونه . بس که با این دعاها جن بد براش آزاد شده . زندگیش هم از دستش رعته هیچ مشکلی هم ازش حل نشده کلی مشکل هم به مشکلاتش اضافه شده . حرز امام جواد بگیرید به ارامش میرسید . حالا دوباره گوش ندید بیافتید دنیال این کارها . از من گفتن بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز امام جواد چی یکم برام توضیح بدید؟ ۳۰۰ .۴۰۰ هست😐

اون آداب داره . من جای معتبری نمیشناسم . روی پوست اهو نوشته میشه با جوهر مخصوص توسط برادرهای حوزه. در ساعات سعد حتما هم باید نمازش خونده بشه .