2777
2789
عنوان

نمیدونم چمه

91 بازدید | 10 پست

من ۱۶ سالمه چند وقتیه حالم دست خودم نیس ب بهونه های الکی دلم میخواد با خونواده بحث و دعوا کنم...

ی چیزی رو دلم سنگینی میکنه انگار...و تو گلوم بغضه و تا تقی ب توقی میخوره میخوام عین ابر بهار گریه کنم... 

گاهی اوقات هم دلم ی کیسه بوکس میخواد ک خشمی ک تو وجودمه رو خالی کنم...

وقتی تو خونه با داداشم و آبجیم تنهام خوبم اما شب ک همه اعضا خونواده دور همیم اعصابم متشنج میشه و با یکی بحثم میشه...

وقتی هم ک خونه تنهای تنهام تا فیلم میبینم خوبم اما برای امتحانام ک درس میخونم یاد گذشته  میوفتم و زرتی میزنم زیر گریه..

بحث هم ک میکنم آخر سر میرم تو اتاق خودم مث چی اشک می ریزم...

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این موقع ها قرص ویتامین دی میخورم آخه کمبود ویتامین دی باعث افسردگی میشه منم بعد از خوردنش ...

چ جالب .امتحان میکنم دفعه بعد  

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است 
مگه گذشته چه اتفاقاتی افتاده

ب کارایی فکر میکنم ک خونوادم میتونستن برام بکنن و نکردن راهنمایی های ک میتونستن منو بکنن و نکردن 

من تا دو سال پیش تپل بودم همه بهم زخم زبون میزدن حتی خونوادم تا باهاشون سر ی چی مخالفت میکردم یا با ابجی کوچیکم دعوام میشد چاق بودنمو ب روم میوردن 

ب اونا فکر میکنم 

الان ک لاغر کردم باز هم دلم پره ازشون 

من این موقع ها قرص ویتامین دی میخورم آخه کمبود ویتامین دی باعث افسردگی میشه منم بعد از خوردنش ...

مرسی💛 فکر کنم همین طور باشه باید پس بخرم دیگه 

یعنی الان من ی جورایی افسردم؟

مرسی💛 فکر کنم همین طور باشه باید پس بخرم دیگه  یعنی الان من ی جورایی افسردم؟

اینکه آدم بی دلیل گریه کنه و یهو حالش عوض بشه فکر کنم از علائم افسردگی باشه

حالا شما توی نت علائم افسردگی رو بزن و ببین افسرده هستی یانه چون من دکتر نیستم که بخوام دقیق بگم

اینکه آدم بی دلیل گریه کنه و یهو حالش عوض بشه فکر کنم از علائم افسردگی باشه حالا شما توی نت علائم ا ...

ن پس فکر کنم کمبود ویتامین D باشه و حل شه خداکنه چون وقتی آدم افسرده میشه کلا حس و حال هیچی نداره اما من برعکس صبحا ورزش میکنم کارای خونه رو انجام میدم و خلاصه ناهار و شام و درست میکنم سر حال سر حالم 

اما تا آبجی کوچیکم ی کار کوچیک بهش بسپرم انجام نده و هی جلو چشمم بپلکه اعصابم می ریزه بهم