2777
2789

«ذات خودش» 

و این هیچ ربطی به زیبایی و خانه داری شما نداره.... 

مرد باید ذات داشته باشه. 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محیط کار سالم

دوستان سالم

ذات خوب بتنهایی کافی نیست چون امکان خطا توش هست و بعد هم پشیمونی البته که دل همسر چرکین میشه بهرحال

عشق و دوست داشتن واقعی هم باعث وفاداری میشه

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
مرد اگه محبت نبینه خیانت میکنه زن هم همینطور

این هیچ توجیهی نداره... محبت نمیکنه. طلاق بگیرند بعد هر کاری میخوان بکنند. خیانت هیییییییییچ توجیهی نداره

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
خیلیم مهمه زن چطوری باشه زنی ک طرف دوسش نداره  اخلاق نداره جایگاه اجتماعی نداره چ جذابیتی دا ...

خب وقتی زنی اینا رو نداره جدا بسه ازش بره با کسی که داره... نه اینکه خیانت کنه

این هیچ توجیهی نداره... محبت نمیکنه. طلاق بگیرند بعد هر کاری میخوان بکنند. خیانت هیییییییییچ توجیهی ...

نه منظورم این نیس ک هرکس محبت ندید ازاده خیانت کنه

میگم بیشتر خیانتا به همین خاطره

کاربر قدیمی ام همون سفید برفی ۲