2777
2789
عنوان

کیک یزدی marzi☺️🧁

6810 بازدید | 72 پست

سلام جیگرا 🙋🏻‍♀️ 

تاپیک قبلیم هم ایراد تایپی داشت هم کمی به قهقرا رفت😂این شد که بستمش و دوباره گذاشتم🤗

سه عدد تخم مرغ

300 گرم آرد

یک و نیم لیوان شکر

یک لیوان ماست شیرین (من ماست پرچرب سون استفاده میکنم)

یک سوم لیوان روغن مایع

یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

یک قاشق مربا خوری جوش شیرین

یک قاشق مرباخوری پودر هل

سه قاشق غذاخوری گلاب

یک سوم قاشق چایخوری وانیل

اول فر رو با دمای 200 درجه روشن کنید

تخم مرغها رو با وانیل می‌زنید تا کشدار بشه

شکر رو اضافه میکنید و اونقدر میزنید تا شکر کاملا حل بشه

بعدش به ترتیب ماست و روغن و گلاب و پودر هل رو اضافه کنید و هر بار با همزن خوب بزنید

از اینجا به بعد همزن برقی رو کنار بذارید و با همزن دستی ادامه بدید

آرد رو با بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کنید و طی دو مرحله داخل مایه الک کنید و هر بار با همزن دستی از یک جهت بزنید تا مخلوط بشه

حالا کپسول های کیک یزدی رو داخل قالب ها بچینید و با کمک یه ملاقه کوچیک دو سوم از کپسول رو پرکنید

بعد روشون کنجد یا نارگیل یا خلال پسته یا بادام بپاشید👇🏻

بعد قالب ها رو داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم کردید به مدت نیم ساعت بگذراید👇🏻

نوش جان👇🏻🧁☺️❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کپسول ندارم اینجاهم پیدا نمیشه کپسول امکان داره تو مافین بدون کپسول درست کنیم؟

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

خسته نباشی اسی جون 

از منم اینجوری شدن جاتون سبز 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
وای توروخدا مث بیرون میشه؟ اگ بشه کلی دعات میکنم من عااااااشق کیک یزدیم 🥺🥺🥺

خیلی خیلی بهتر از بیرون میشه

عطرش عالیه

فقط خواهش میکنم دقیقا با  دستور پیش برید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30