سلام جیگرا 🙋🏻♀️
تاپیک قبلیم هم ایراد تایپی داشت هم کمی به قهقرا رفت😂این شد که بستمش و دوباره گذاشتم🤗
سه عدد تخم مرغ
300 گرم آرد
یک و نیم لیوان شکر
یک لیوان ماست شیرین (من ماست پرچرب سون استفاده میکنم)
یک سوم لیوان روغن مایع
یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک قاشق مربا خوری جوش شیرین
یک قاشق مرباخوری پودر هل
سه قاشق غذاخوری گلاب
یک سوم قاشق چایخوری وانیل
اول فر رو با دمای 200 درجه روشن کنید
تخم مرغها رو با وانیل میزنید تا کشدار بشه
شکر رو اضافه میکنید و اونقدر میزنید تا شکر کاملا حل بشه
بعدش به ترتیب ماست و روغن و گلاب و پودر هل رو اضافه کنید و هر بار با همزن خوب بزنید
از اینجا به بعد همزن برقی رو کنار بذارید و با همزن دستی ادامه بدید
آرد رو با بیکینگ پودر و جوش شیرین مخلوط کنید و طی دو مرحله داخل مایه الک کنید و هر بار با همزن دستی از یک جهت بزنید تا مخلوط بشه
حالا کپسول های کیک یزدی رو داخل قالب ها بچینید و با کمک یه ملاقه کوچیک دو سوم از کپسول رو پرکنید
بعد روشون کنجد یا نارگیل یا خلال پسته یا بادام بپاشید👇🏻

بعد قالب ها رو داخل فر که از قبل با دمای 200 درجه گرم کردید به مدت نیم ساعت بگذراید👇🏻

نوش جان👇🏻🧁☺️❤️
