2777
2789
عنوان

دخترا سوال خصوصي راجع نوك سينه

| مشاهده متن کامل بحث + 9903 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غدد شیری هست در اون ناحیه.بعدا اگر مایل به شیردهی باشی مشکل پیدا میکنی

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
اخه از اول اين رنگي بود😓

خب چه ربطی داره زینک اکساید بزنی خوب میشه..

مال من صورتی خوشرنگی بود خودم میدیدم یه جوری میشدم بخدا🤤🤪😂ولی الانم قهوه‌ای شده هیج مشکلی ندارم..

ول کن بابا برو خداروشکر کن اشکالات بزرگتری نداری..

میدونم الان هرچی بهت بگیم نمیره توو سرت🤣ولی نکن بخدا پشیمون میشی چون شدیدا حساسه پوستش حتماااا بعدا برات مشکل میشه

🦋هر زخمی که به کسی میزنیم، اول روح خودمونو میخراشه💙
نه دیوونه این فکرو نکن اصلا..به جای اینجور چیزا که هزارجور کوفت و مریضی بعد اون درنمیاد یدونه زینک ا ...

اون به زینک اکسید ربطی نداشته بعد زایمان هرچی بگذره خودش درست میشه

باشه عزيزم  چجوري بايد عكس بذارم؟؟؟

همین قسمتی کخ نظرات رو می نویسی یه عکس تصویر هست کوه و خورشید اونو بزن

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔