2777
2789
عنوان

ازدواج

148 بازدید | 16 پست

سلام بچها

من قبلا باکسی بودم ک نه شرایط خوبی داشت ن رابطه خوبی داشتیم خیانت و بی احترامی و.... خلاصه همه چی ولی با تمام بدیاش بااین ک تموم شده من هنوز تهه تهه دلم انگار بهش وابستم

الان یه خاستگار دارم ک خوبه بدنیست

ولی یجوریم همش بهانه میارم ک زوده برام 

اما همه میگن یه فرصت بده بهش باهم درارتباط باشید همه ک مثل هم نیستن

نمیدونم چیکار کنم.... 

مشاورمم فقط میگه ازدواج کن😒مخصوصا این بنده خدا ک شرایطش خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر کجا بود ازدواج کن

طرز فکرتون فقط! 

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
ان شالله بخت خوب نصیبشون بشه ولی خدا نکنه سن بالا بره چرت و پرت های دور وور کلافت میکنه

عزیزم سنش 21 هست. حالاها وقت داره

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋
خیلی میترسم اخه

من سی سالمه تا لیسانس گرفتم شدم ۲۱بعدش میخواستم شغل داشته باشم که شغل خصوصی مشغول شدم سنم که بالا رفت خواستگار بود ولی سخت پسند شدم معیار هام جوری هرکسی قبول نمیکنه من با ایمان بودن طرف برام مهمه و اهل مشروب و دود و دم و سیگار نباشه و وضعیت مالیش خوب باشه صادق و چشم پاک و مسئولیت پذیر باشه متعهد اما خوب بعضی از این معیارامو نداشتن و خیلی‌ها رو به خاطر وضعیت ظاهری و فامیل و به دل نشستن رد کردم ولی همیشه از من به شما نصیحت هرکی اومد بهش فرصت بدین بعداً پشیمون میشید و آه پشت سرتون نباشه ان شا‌‌ءالله خوشبخت‌بشید