2777
2789
عنوان

اگر شرایط مسافرت رفتن نداشته باشید بعد شوهرتون ..

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 52 پست

خب شما میگی،شرایط سفر ندارید،خب چه ماشینتون قرض بدید چه ندید نمیتونی بری مسافرت.اگر خودتون قصد سفر داشتید ولی شوهرت ماشبنو میداد و سفر کنسل میشد حرص داست ولی الان لزومی نداره حرص بخوری،تازه ثوابم. داره یه خانواده بخاطر شما دلشون شاد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما نیازی نیست برین شهرهای دور یه روز تعطیل تدارک پیک نیک ببین باهمسرت برین اطراف شهر وتاشب ب ...

گفتم ب شوهرم شام درست کنیم بریم فلان پارک گفت دوره چرا اونجا میریم پارک دم خونمون 😐 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
چه برخوردی؟؟من چ رفتاری باهاش داشته باشم؟

ازش تشکر میکردم سعی میکردم شاد باشم و روحیه خوبی داشته باشم باهاش شوخی میکردم و اون بیشتر شارژ میشد کلی سوخته پلو برام درست کرد چند باری هم یادش رفت به برنج نمک و روغن بریزه چند بار حتی به تخم مرغ روغن نریخت چندبار لباس هام رو سوزوند موقع اتو زدن.ولی اون روزها تموم شد و خاطراتش موند عشقتون محکم تر میشه اینجوری برای کمتر شدن حالت تهوع انگشتت رو یکم بالاتر از نبض دست چپت فشار بده سیرابی بخور قلم گاو رو بپز تا آبش حالت ژله ای بشه روزی سه تا قاشق بخور تا بدنت بی انرژی نباشه  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بگو خوب هرجاتومیگی بریم دلمون بازشه

همیشه بی حاله دلم هیچ جا باهاش باز نمیشه 

برادرشوهرام هر روز گردشو تفریحن هر هفته شام میرن بیرون فقط شوهر منه ک از زندگیش سیر شده نمیدونم چ اشتباهی تو این زندگی کردم ک ینجوری اذیتم میکنه و دوسم نداره و کنارم خوش نیس

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔