2777
2789

بچه ها خواهرم ۲۰ سالشه و مدتیه که با پسری در ارتباطه پسره عاشقشه خواهرم هم همینطور

پسر خیلی با شخصیت و با ادب و خانواده داریه و وضع مالیش متوسطه خداروشکر همه چیو خودش به دست اورده کار ثابت داره و قیافش هم خیلی خوشگله و در کل قابل قبوله

ولی مادرم به خواهرم میگه ک موقعیت های بهتری سر راهت قرار میگیره و میدونم پسره با شخصیتیه ولی پولدار نیست پول مهمه و ازین حرفا و واقعا دارم میبینم که خواهرم دلش میشکنه و گاهی گریه میکنه میگه مامان ک اینطور میگه پس بدبخت میشم😐😑 ولی مامانم باز ادامه میده و واقعا جو منفی وارد میکنه ... نظر شما چیه؟ راه درست چیه؟

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسره چن سالشه؟ 

۲۴

اونایی که تو این اوضاع حالشون خوبه باید واکسن ضد افسردگی تولید کنن://  از لحاظ روحی نیاز دارم تا یکی حرف بزنه، بزنم تو دهنش:/    کاش یه بابا پنجعلی جیبی داشتیم که تا یکی میخاس نصیحتم کنه بخوابونه دهنش:)     دلبر ما نه بار گران بود، نه مهربان بود اون فقط بیصاحاب بود، همش با دیگران بود خاک توسرش:/      اگه دختر باید ریزه میزه و بغلی باشه پس غلط میکنی کفشات ۱۰ سانت از بیرون و ۱۵ سانت از داخل پاشنه داره://                       
شما چند سالتونه؟ می خوام زاویه دیدتون رو ببینم

من ۲۴ سالمه

مگه باباهای خودمون روز اول ک ازدواج کردن چی داشتن😶

کم کم ب همچی رسیدن دیگه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خب پول درسته خیلی مهمه ولی اینجوری که میگی وضع پسره همچین بدم نیس 

اره متوسطه ماشین خونه کار ثابت، داره

ولی خب مامانم🤦‍♀️

مادرتون عاقل و جهان دیده است و از روی احساس حرف نمیزنه، مگه وصع اقتصادی جامعه رو نمیبینید. بعدم تازه ...

آس و پاس نیس

یکم بالاتر گفتم چی داره و نداره

درسته ۲۰ سالشه ولی مامانم با سن خواهرم مشکل نداره با وضع مالیش مشکل داره ک اونم خداروشکر خوبه متوسطه ولی والا نمیدونم راه درست چیه ک به خواهرم نشون بدم

عزیزم اگ اخلاق و ایمان درست داره

اهل خدا پیغمبره اردواج کنن

پول و اینا ن ک مهم نباشه ولی صد درصد نیست

مادرت درست میگ شاید کسای بهتر بیان ولی شایدن نیان..

پس ب این امید بود ک خیلیا ازدواج نمیکردن و میگفتن بعدی شاید بهتره

اره متوسطه ماشین خونه کار ثابت، داره ولی خب مامانم🤦‍♀️

وااااا😐😂

نگرانه ولی خوب وقتی اخلاق و شخصیت و کار خوب داره و از همه مهم تر خواهرت و دوست داره که مشکلی نیس

وضعش هم که خوبه انگار دستش به دهنش میرسه 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹