2777
2789
عنوان

بالاخره پیداش کردم

92 بازدید | 10 پست

اون خانومه که گفتم همه چیزامو توی فال بهم گفته بود و ایدیش گم کرده بودم پیداش کردم😍😍😍

از دوستانی که راهنماییم کردن ممنونم 

این سری هم چیزای خیلی خوبی هم گفت دعا کنین مث قبلیا همش حقیقت باشه⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این همه چیو برام درست گفت خیلی دنبالش بودم 

موکل داره برای همین درست گفته ولی ایند ه رو نمیدونم جنا راست میگن یان

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
آخه این همه چیو برام درست گفت خیلی دنبالش بودم 

اشتباه میکنی

اگه اعتقاد دینی داری یه تحقیقی در مورد فالگیری بکم

بهش میگن علم حروم(وقتی واقعا توانایی پیشگویی داشته باشن) و روی آوردن و یا استفاده از علم حرام زندگی را نابود میکنه

جدی میگی؟؟اخه با یه کارتایی میزد

خخخ اونا الکین به منم میگفت فال قهوه درصورتی که نمیگن راستشو موکله که از زیر وبم خبر میده

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
حالا اذیتم نکنن یوقت😂

ارع خخخ براهمین میگم دیگه سراغش نرو🤣منکه یه بار زنگ زدم دیگه ام نکردم فک کردم راهکار قرانی میخواد بده دیدم ن شیطانیه😬