2777
2789
عنوان

شکاف لب

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 43 پست
مرسی از شما اگه تونستین برام دعا کنید

انشالله چیزی نبست عزیزم

توکل بر خدا کن

اگه نسبت به دخترت میگی خب بچع ها باهم فرق دارن ختی دوقلوهای ناهمسان

قل بزرگتر هم درشت تره هم جلوتر

بعدم پسرا تسبت به دخترا از لخاظ حرکات و یادگیری یکم خونسرد ترند

اگه میبینی میفهمه و سرو صدا میکنه

حتی وقتی گشنش میشع گریع میکنع یعنی خوبع

ولی اکر کرسنگی رو نمیفعمه کع براش گریع کنه کع شیر میخوام جای تامل  و نگرانی داره

وگرنه رشدشون باهم متفاوته چون ناهمسان هستن

مثل دو تا بچه با اختلاف سنی ازهم از یع پدر و مادر دوران رشد و یادگیری متفاوتی از هم دارند و هیچکدوم هم مشکلی ندارن فقط متفاوت از همن همین

انشاللع که مشکلی نباشع و بع سلاامتی بزرک شن

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شکاف لب ربطی به سندروم نداره من دوستم شکاف لب داشت سالمم بود انشاالله چیزی نیست رو گل پسرت ع ...

برای پسرم معجزه شده اخه تو شکمم دوخته ام شده از رو جاش فهمیدم شکاف بوده

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
انشالله چیزی نبست عزیزم توکل بر خدا کن اگه نسبت به دخترت میگی خب بچع ها باهم فرق دارن ختی دوقلوهای ...

مرسی عزیزم اره اینکارارو میکنه

مرسی عزیزم اره اینکارارو میکنه

خب مشکلی نداره دیگع زیاذی حساسی چون با دخترت مقایسه میکنی

دخترا زودتر میخندن زودتر کاراشونو انحام میدن زودترن حرف میزنن زودتر قن و قون میکنن

با دخترت مقایسع نکن

کاملا سالم و سلامته انشالله

وقتی خدا تو شکمت معجزه کرده و شکاف کامشو دوخته بدون نذرات قبول شده و اون و از بلاها نگه داشته نگران هیچی نباش کع خدا هواشو داره حسابی

خب مشکلی نداره دیگع زیاذی حساسی چون با دخترت مقایسه میکنی دخترا زودتر میخندن زودتر کاراشونو انحام م ...

مرسی عزیزم با حرفات ارومم کردی ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت ببخشه

مرسی عزیزم با حرفات ارومم کردی ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت ببخشه

قربونت عزیزم

موفق باشی دوقلو داری سخته 

خدا نیرو و قوتتو زیادکنه

امیدت به خدا باشه بگو ممنونم که معجزه کردی بدون اینکع بدونم

وباز میدونم تنهام نمیذاری بدون اینکه بگم

سلام! من مادر کودکی هستم که با شکاف لب و کام به دنیا اومده. می‌دونم که داشتن فرزندی با این شرایط چقدر می‌تونه چالش‌برانگیز باشه، اما می‌خوام بهتون بگم که شما تنها نیستید.

من در پیام‌رسان ایتا یک گروه برای مادران کودکان شکاف لب و کام ایجاد کردم. هدف از ایجاد این گروه، فراهم کردن فضایی امن و صمیمی برای تبادل تجربیات، به اشتراک گذاشتن اطلاعات و حمایت از یکدیگره.

در این گروه، شما می‌تونید:

• با مادران دیگه‌ای که شرایط مشابهی دارن، ارتباط برقرار کنید.
  • تجربیات خودتون رو در مورد مراقبت از کودک، تغذیه، گفتاردرمانی و سایر مسائل مربوط به شکاف لب و کام به اشتراک بذارید.
  • از تجربیات دیگران استفاده کنید و راهکارهای جدیدی برای حل مشکلات خودتون پیدا کنید.
  • اطلاعات مفیدی در مورد مراکز درمانی، پزشکان متخصص و سایر منابع حمایتی به دست بیارید.
  • از نظر عاطفی و روانی از همدیگه حمایت کنید و احساس تنهایی نکنید.

اگر شما هم مادر کودکی هستید که با شکاف لب و کام به دنیا اومده، از شما دعوت می‌کنم تا به گروه ما در ایتا بپیوندید. برای عضویت در گروه، کافیه به من پیام بدید تا لینک دعوت رو براتون ارسال کنم.

منتظر حضور گرم شما در گروهمون هستم!

همچنین، اگر سوالی در مورد شکاف لب و کام دارید، خوشحال میشم که بتونم بهتون کمک کنم

۰۹۹۰۳۸۵۳۹۷۱

خانم درخشان