2777
2789
عنوان

سزارین انتخابی اصفهان

1115 بازدید | 15 پست

لطفا بهم دکتر خانم که تو اصفهان سزارین انتخابی انجام بده و اینکه کدوم بیمارستان   هزینش چه قدره معرفی کنین.از ترس زایمان نمیخام باردار بشم میخام دکتر پیداکنم از همون اول برم زیر نظرش و سزارین انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثفهان به این بزرگی 

همه دکترایی که با بیمارستان خصوصی کار میکنن سزارین انتخابی انجام میدن فقط هزینه میگیرن

اونایی که میگن سز نمیکنن اینا کسایین که بیمارستان دولتی بدون هزینه میخوان

اینکه بگی از ترس زایمان باردار نمیشم که نشد حرف !

شما اگه بیمارستان خصوصی بری و مشکلی بابت هزینه نداشته باشی خیلی دکترها قبول میکنن سزارین کنن

شاید اصلا شرایط بارداری شما جوری بود که نتونی طبیعی بیاری

ولی اگه طبیعی با اپیدورال بشی میگن خیلی راحته و درد غیر قابل تحمل نمیکشی. فقط باید دکتر و بیمارستان خوب باشن

اثفهان به این بزرگی  همه دکترایی که با بیمارستان خصوصی کار میکنن سزارین انتخابی انجام میدن فقط ...

شنیدم همون خصوصیام تازگی زیاد زیربار نمیرن میخام یک دکتری باشه که وعده بیخود نده بعد بزنه زیرس

شنیدم همون خصوصیام تازگی زیاد زیربار نمیرن میخام یک دکتری باشه که وعده بیخود نده بعد بزنه زیرس

من تو حاملگیم ی دکتر میرفتم ک زایمان هاش رو بیمارستاان خانواده انجام میداد اما برای سزارین اختیاری قبول نکرد

منم مثل خودت بودم وحشت داشتم از طبیعی حتی خواب میدیم با اینکه اصلا حامله نبودم.توی حاملگیم هم همش دنبال دکتری بودم ک پول بگیره سزارینم کنه اما تو هشت ماهگی مسمومیت حاملگیم خیلی شدید شد و من رو فرستادن بیمارستان بهشتی و اورژانسی سزارین شدم

من تو حاملگیم ی دکتر میرفتم ک زایمان هاش رو بیمارستاان خانواده انجام میداد اما برای سزارین اختیاری ق ...

میگم که همه فکر میکنن هر دکتری خصوصی میره حتما سزارین میکنه اگه اینجور بود که من دنبال دکتر نمیگشتم

اثفهان به این بزرگی  همه دکترایی که با بیمارستان خصوصی کار میکنن سزارین انتخابی انجام میدن فقط ...

همه دکترای خصوصی الان سز انتخابی انجام نمیدن من برتی همین دنبال دکترم.حتی بعضی ها با وعده تا اخر پیش میرن و بعد طبیعی زایمانت میکنن