2777
2789
@ژیناگل_من    

این کدوم ژینا گلمنه؟

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش کاربرژیناگلمن بود

عکس خودش یا پروفایلش؟؟ 

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
نمیدونم..اخه تاالان عکسم ک نزاشته

اکه پروفایلش رو میگین اون عکس یه فرد مشهوره

برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است . 
همون که استارتر نوشت،چون فاصله داشت من از گل؛))منم همون جوری زدم

اها

چون دوتا ژینا هس😅

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
منظورش کاربرژیناگلمن بود

انگار دوتا ژینا گلمن تو سایتع😅😂

راس میگن حتمامنظورش ژینا گلمن دوس دخترشادمهره

چقدر بحث پیچیده شد😐😂😂😂😂