2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید 😇

150 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز من اول ۵۲ کیلو بودم با قد ۱۶۳ دیدم دختر عموم داره وزن کم میکنه و منم خداییش شکم و پهلو داشتم رفتم وزن کم کردم که به ماه رمضون هم خوردیم و کلا من اب رفتم و هر کی میدید منو باورش نمیشد 😑 خلاصه شدم ۴۳ بعدا شدم ۴۱ بعدش شدم ۳۸ خود به خود وزنم کم شد 

یواش یواش میخواست خودمون دعوا بیوفته سره کارهای من خلاصه رفتیم دکتر زینک و مولتی و ........نوشت گفت یه ماه دیگه بیا بعد از یه ما ۲ کیلو چاق شدم ۴۰ / بازم رفتیم دکتر قرص نوشت اینسری خودم خیلی غذا خوردم تا یه کم وزنم بالا بیاد بعدا ۲ ماه خودمو وزن کردم ۴ کیلو چاق شده بودم باورم نشد اخه هیچ جام چاق نشده متاسفانه هیچی سینه و باسن هم ندارم هیچیه هیچی ولی نمیدونم این ۴ کیلو کجا رفتع حالام از عید خودمو وزن نکردم میترسم وزنم بالا رفته باشه 

به نظرتون چرا هر چی میخورم وزنم بالا میره ولی هیچ جام نمیزنه بیرون

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا چه ربطی داره چرا دکتر؟

برای دلیلش دیگه گلی

ک چرا لاغر موندی تغذیه برو

باشگاهم ک الان تعطیله با اپلیکیشنای فروشگاه play ورزش کن اوکی میشی برای حجم دهی باسن و سینه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

خیلی کمه...اخه چرا با خودتون اینکارها رو می کنید؟ تا میتونی فقط بخور

وزنم چقدر باشه خوبع ؟ قدم ۱۶۲ هستش 

اخه یه مدت زیاد خوردم ۴ کیلو چاق شدم ولی هیچ جام پاق نشد

برای دلیلش دیگه گلی ک چرا لاغر موندی تغذیه برو باشگاهم ک الان تعطیله با اپلیکیشنای فروشگاه play ور ...

یکی از این برنامه ها رو تو گوشیم نصب کردم ولی نمیدونم جواب بده یا نه

یکی از این برنامه ها رو تو گوشیم نصب کردم ولی نمیدونم جواب بده یا نه

میده ان شاالله فک کنم بعد تمرین حجم دهی باید پروتیین و اینا بخوری 

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

وزنم چقدر باشه خوبع ؟ قدم ۱۶۲ هستش  اخه یه مدت زیاد خوردم ۴ کیلو چاق شدم ولی هیچ جام پاق نشد

من 164،وزن 62دارم.....خانواده همه میگن لاغری،4،5کیلو اضافه کن منم فقط استخوانم سنگینه اصلا گوشتی نیستم واسه اونه که میگم شما دیگه خیلی کمی....به زور هم که شده فقط بخور

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
من 164،وزن 62دارم.....خانواده همه میگن لاغری،4،5کیلو اضافه کن منم فقط استخوانم سنگینه اصلا گوشتی نیس ...

ممنون جیمی 😗 از شانس ما فقط میره تو استخون😑😶

ممنون جیمی 😗 از شانس ما فقط میره تو استخون😑😶

البته من یه مدت شیرخشک انترامیل مصرف کردم،ماهی سه قوطی...بعدش ماهی تقریبا دو کیلو اضافه میکردم که ثابت برام موند البته من فقط دوسه ماه استفاده کردم، وولی خیلی گرسنه ام میشد بنظرم خوبه البته قیمتش بالا بود دیگه نخریدم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....