کیا مثه من تو اقدامن؟ چن ساله ؟مشکلتون چیه؟ من ک کم اوردم واقعا همه ی دوستام باردار شدن غیرازمن ،ارزومه ی روز ب همین زودیا تاپیک بارداری بزنم 😔
خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمیکردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو♥️♥️تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
از خود نیشابور. شهرک میشینم... شما هم تنبلی داشتی؟ از من به شما نصیحت این قرصا عوارض داره اول برین د ...
اره، سنتی رفتم ی بار باد کش کرد هیچی ب هیچی حالا این ماه ک هیچ ماهه بعد اگ باردار نشدم میرم مشهد پیش دکتر اریامنش
خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمیکردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو♥️♥️تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍
از خود نیشابور. شهرک میشینم... شما هم تنبلی داشتی؟ از من به شما نصیحت این قرصا عوارض داره اول برین د ...
شما مشکلت چیه؟ چن وقته اقدامی؟
یکی از دوستام میگفت کع چند نفر از اشناهاشون پیش همین دکتر شمس رفتن تا حامله شدن. یکیشون 6سال بوده حامله نمیشده همه جور دکتری هم رفته بوده... خدایا انتظار منم پایان بده خیلی امیدوارم