2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من‌یوخی ده گوروردوم 🤣 دورموشام گیریزدیم پنجره ایچینه🤣

وای  من تو سایت بودم جیغ زدم هنو تنو بدنم میلرزه رو ویبرم داداشم عین خیالشم نی تخ خابیده

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
وای چند دیقه پیشو میگی.. ترسیدم از صداش 

من تهرانم. انشااله خیره

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
تخت تکون خورد در هم بسته شد خیلیییی ترسیدم

من خواب میدیدم خوابمم یادم رفت چی‌بود🤣 از ترس خوابالو‌میرفتم داخل پنجره مثلا پناه بگیرم🤣

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
باز الان ترکا میریزن فقطم ترکی بلغور میکنن

یعنی ماها که فارسیم موقع صحبت کردن  فارسی بلغور میکنیم؟؟؟

به ظاهرتون که می رسه هزارتا عمل زیبایی میکنین تا به چشم بیاین.اما تا صحبت از اخلاق که میشه میگید من همینیم که هستم؟؟؟  درسته ظاهر خیلی مهمه اما قبل ظاهرمون کمی هم به زیبایی باطنمون ارزش قایل باشیم.
من انقد ترسیدما زبونم قفله راسته میگن این برگشتش یود؟

پاشو اب بخور ..نمیدونم برا عصر میگن اطراف تبریز بوده اخه.. من فقط صداشو شنیدم لامپو نگا کردم با چراغ قوه گوشیم تکون نمیخورد فک کردم صدای باد بوده..شما کدوم طرفی شدید لرزید؟؟