2777
2789

هر چند مدت ی بار یکی مزاحم میشه 

مامانم جوابش داد پسره بهش گفت که با من رل بوده ولی بخدا تا حالا با کسی نبودم کلی شر و ور گفت دوباره تازه پیام داد بلاکش کردم هر سری با ی شماره چیکار کنم دیگه 

😥به خدا من کاری نکردم اما با حرفایی که پسره میزنه آدم به خودشم شک میکنه نمیدونم چیکارش کنم که دیگه مزاحم نشه بهم بگین چیکار کنم😥

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته قشنگم؟؟

شکایت به فتا

تازه خانواده رو هم فتا درگیر نمیکنه هیچکس نمیفهمه

سریع برو فتا تا یاد بگیره دختر مظلوم پیدا کرده حق نداره اذیت کنه

دست من بود یه کاری میکردم که کلاهشم اینور افتاد زنگ نزنه

چند سالته قشنگم؟؟ شکایت به فتا تازه خانواده رو هم فتا درگیر نمیکنه هیچکس نمیفهمه سریع برو فتا تا ...

۱۷ 🙁اصلا آدم نیست الهی خیر نبینه

اهدافتو واسه آدما تعریف نکن!                                                نشونشون بده...!😎🖖  

یارو نکبت عوضی به من پیام داد تو وات جواب ندادم بعد عکس یه بالش قلبی با روکش قلبی فرستاد گفت یادته؟شوهرمم دید شانس آوردم بهم اعتماد داره منم قسم خوردم که نمیشناسم این خرو 

آخرم بلاکش کردم حیونو

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
شمارت عوض کن

عوض کردم اما 😓با رفیقم سر همین مسئله که دوست پسر داره بحق کردم شکی نیست که کاره اونه که شماره به بقیه میده

یارو نکبت عوضی به من پیام داد تو وات جواب ندادم بعد عکس یه بالش قلبی با روکش قلبی فرستاد گفت یادته؟ش ...

عجب ادمایی پیدا میشه 😖😖😖

بده برادر یا پدرت بهش زنگ بزنه و ادمش کنه 

پدر مادرم طلاق گرفتن خودم بزرگه هستم برادرام کوچیکن

کوچیکی عزیزم  اول شمارشو داشته باش بزن بلاکش کن میتونی بری پلیس فتا؟؟  کمکت میکنن عز ...

فکر نکنم فعلا که بلاکه ولی اگه باز مزاحم شد حتما شکایت میکنم