2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم اینکارو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا با وکالت قابل قیاس نیست عزیزم. منم یه مدت خیلی پیگیرش بودم‌ولی دیدم واقعا ارزش نداره. چندجا ک ...

واقعا خیلی بده چرا کسی فکری برای اینا نمیکنه اخه ۴۰۰.۵۰۰

کسی میتونه بره که پول براش مهم نباشه  فقط بخاطر علاقه بره 

واقعا خیلی بده چرا کسی فکری برای اینا نمیکنه اخه ۴۰۰.۵۰۰ کسی میتونه بره که پول براش مهم نباشه   ...

اونکه قطعا اگه علاقه نباشه که اصلاا نمیتونن با سختیای این شغل کنار بیان.

ولی خب به نظر من باید یه حقوق و مزایای خوبم داشته باشه دیگه تا طرف دلزده نشه. 

درصورتی که نه حقوق خوب و نه بیمه و هیچی نداره. 

اگه به اینکار علاقه داری کنکور بده واسه روانشناسی خیلی خوبه.یا علوم تربیتی .

چون کلا ادمیم که بچه ها خیلی جذبم میشن و اکثرا دوسم دارن دوست داشتم اینکارو ولی روانشناسی علاقه ندارم 

ب هرچیزی ک خیلی علاقه داری همونو دنبال کن  پول مهمه و حال دلت مهمتره

آره عزیزم علاقه اصلی من عرصه سینما بود که دیدم فضاش پاک نیست و برای پیشرفت باید از خیلی چیزات و اخرتت بزنی دیگه بیخیالش شدم تصمیم گرفتم برم وکالت ایشالا بتونم موفق بشم 

کلا از بچگی با ناعدالتی مشکل داشتم😂😂 دوسداشتم دفاع کنم روحیشو دارم یجورایی

واقعیتش خودم انسانی خوندم دیپلم گرفتم بعدش شوهر کردم ادامه ندادم یادمه اون موقع ب وکالت خیلی علاقه داشتم چون سروزبونشم داشتم ولی الان اگه برگردم ب اون دوران بخوام درسو ادامه بدم میرم ی چیزی میخونم ک هم کارم تو حیطه زنانه باشه هم واسه روحیه م خوب باشه هم درامدش خوب باشه ،چون همه ش مهمه ,علاوه بر پول علاقه ب کارتم خییلی مهمه اینو همیشه یادت باشه دوست عزیز🙏

چون کلا ادمیم که بچه ها خیلی جذبم میشن و اکثرا دوسم دارن دوست داشتم اینکارو ولی روانشناسی علاقه ندار ...

منم روحیم مثل شماست.

خب میتونی روانشناسی رو در حیطه ی کودک ادامه بدی.

یا همون علوم تربیتی هم خوبه .

البته وکالت هم خیلی خوبه کافیه یکم زرنگ باشی و از پسش بربیای

آره عزیزم علاقه اصلی من عرصه سینما بود که دیدم فضاش پاک نیست و برای پیشرفت باید از خیلی چیزات و اخرت ...

عزیزم تو پاک باشی هرجا هم ک بری بدترین ادما هم سرراهت قرار بگیرن اگر عزت نفس و اعتماد ب نفست بالا باشه نمیتونن تورو ناپاک کنن همه چی ب خودت و اراده و ایمانت بستگی داره ک قطعا دختر ضعیفی نیستی 

نترس برو دنبال چیزی ک واقعا میدونی استعدادشو داری

عزیزم تو پاک باشی هرجا هم ک بری بدترین ادما هم سرراهت قرار بگیرن اگر عزت نفس و اعتماد ب نفست بالا با ...

خب اینکه اره ولی خب من یمدت طولانی افسرده بودم و یه بیماری دارم در حال درمان اونم اگه خوب شم تصمیم نهاییمو میگیرم که کدومو برم😉😉