بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استارتر نی نی به سلامتی بدنیا اومد؟مشگلش برطرف شده؟
سلام عزیزم ممنون که پیگیر بودی بله پسرمو بدنیا آوردم الان دو ماهشه بردم عکس رنگی و سونو گفتن کلیه هاش خداروشکر سالمه فقط هیدرونفروز یک طرفه داره که شکر خدا با یه عمل کوچیک برطرف میشه من معجزه ی خدارو با چشمای خودم دیدم
سلام خانومی خوب هستی زایمان کردی به سلامتی من تاپیک قبلیت دیدم گفتم بزار ببینم زایمان کردی یا نه سخت ...
سلام گلم بله زایمان کردم زایمان خیلی سختی داشتم با اینکه سابقه ی سزارین بودم دکترم داشت منو بزور میبرد طبیعی زایمان کنم میگفت بخاطر یه بچه ی مرده نمیتونم شکمتو هفت لایه ببرم شوهرم اومد تو زایشگاه داد و بیداد راه انداخت گفت اگه خانومم خونریزی داخلی کنه بیمارستانو رو سرتون خراب میکنم از شوهرم امضا گرفتن بعدش منو بردن سزارین ،،،با اینکه دز داروی بی حسی رو خیلی اضافه کرده بودن با تموم توان خودمو هوشیار نگه داشتم تا خدای ناکرده اگه اتفاقی واسه پسرم بیفته برای آخرین بار ببینمش از اول عمل تا آخرش خون گریه کردم اما خواست خدا این بود که جگرپارچمو برای من نگه داره من دیگه اعتقادی به حرف دکترا ندارم فقط خداست که قادر مطلقه