2777
2789

لطفا اونایی که استفاده کردن بگن که تاثیر داره واقعا یا ن 

اول صورتمو ده دقیقه بخور بابونه و گل ختمی میدم 

بعد ماسک حنا میزارم من خالی گلاب و حنا قاطی میکنم میزنم 

ولی دستور اصلیش ماست هم داره که به پوست من نمیسازه حس میکنم وقتی گلاب خالی میزنم پوستم بهتره 

این ماسک در اصل ترکیب ماست و حنا و چندقطره آبلیمو هستش

من واقعا تو این مدتی که میزنم انگار پوستم فرق کرده

اینم بگم که من پوستم چربه 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6632092/ترسیدم-گفتم-به-بقیه-مادرام-اطلاع-بدم-حواسشون-باشه?postId=194069498

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

من نمیدونم برای بقیه هم همینطور باشه یا ن ولی برای جوش هام هم خیلی خوب بوده

و همینطور سفیده تخم مرغ برای جوش عااالیه

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عریزم گلاب پوستتو کدر نکرد من میزنم پوستم کدر میشه

ن اصلا عالیه من روزی چندبار رو صورت اسپری میکنم

خب پوست آدما متفاوته دیگه هر ماده ای رو پوست هرکسی یه تاثیری داره

سلام خانومم برای روشنی پوست بدنم مثل زیر بغل و کشاله ران و بیکینی من لیزر ژولیت انجام دادم بدوت هیچ درد و اذیت توی ی تک جلسه شماره دکترمو میزارم کارش حرف نداره . خانم دکتر عباسی ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶