سلام دوستان یه سوال داشتم ازتون . غذا چی باید داد به بیمار کرونایی . به بچه ای که احتمال ناقل بودن داره چه غذایی باید داد توی بهبودتون چی خیلی تاثیر داشت ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدس درمان خانگی اب هویج .سوپ بلدرچین و دمنوش بنفشه و عناب و چای کوهی و پونه ....ابگوشت گوشت گوسفند ..کباب تابه ایی با گوشت گوسفند ....موز و پرتقال ....در کل مایعات فروان همراه استراحت
من بيست روزه خوب شدم اشتها كه نداشتم همش زير سرم بودم ولي مامانم خيلي بهم اب هويج و اب سيب ميداد انواع سوپ و اش كلي ويتامين ببين چون ادم مريضه و همش دراز كشيده مرغ و گوشيت معده رو سنگين ميكنه ترجيحا غذاهاي مفيد بهشون بديد
اولاً ایشالا سلامت باشن و به زودی بهبود پیدا کنن به امید خدا
سوپ، آب سیب، آب هویج ، ماهیچه، گوشت گوسفندی، آجیل بدون نمک ، انجیر، خرما، ودر کل مایعات زیاد. شربت خاکستر و تخم شربتی هم خوبه . ویتامین c روزانه ۲۰۰۰ مصرف کنن و زینک هم مصرف کنن. اگر سرفه دارن چای کوهی و آویشن معجزه میکنه