2777
2789

هفته دیگه عروسی خواهرشوهرمه تو استان دیگه اما پسرداییم خیلی جوون بود یه هفته پیش تصادف کرده فوت کرده  هممون سوختیم الان بنظرتون چکارکنم دوست نداشتم عروسی برم قبلش بخاطر کرونا میترسیدم بچمو ببرم هی میگفتم برا چی عروسی میگیرین واستین اقلا همه واکسن بزنن بعد،  الان پسرداییمم اینجوری شده ، شوهرم دوست داره برم مامانمینا میگن دلت میاد هیشکی از دلم که خبر نداره شما بودین چیکار میکردن میرفتین عروسی یا نه، از طرفیم میگم همین یه خواهر داره که مجرد بوده نرم زشته بچم عروسی عمش نباشه، بخدا ثانیه ای نیست به پسرداییم فک نکنم خیلی جوون بود یسال بود تازه عقد کرده بودن منتظر بودن کرونا تموم شه عروسی بگیرن کمر داییمو زنداییم شکست 

خدا رحمتش کنه

من نمیرفتم ب شخصه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو این شرایط با همسرم میرم تا اون شهر ایشون برن تنها جشن عروسی و در نهایت کادوشونو بدین

اینجوری هم دل خودت ارومه هم ارزش قائل شدی و رفتی 🧐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

معلومه که نه عزیزم تو الان باید برای خودت و خانوادت ارزش قائل شی الان بچت عروسی عمش نباشه طوری نمیشه ولی داییت بشنوه خیلی دلگیر میشه که باهاش همدرد نبودی و مادرت هم ناراحت میشه واقعا

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔