2777
2789

عنوان خوندم فک کردم منظورت هَوَلِه😐👐🏻

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری ؟.مثلا چکار کنم

مثلا باخودت قرار بزار بگو دیگه رفتارای نرمال ازخودم نشدن میدم رفتار بچگونه و عجولانه رو میزارم کنار به عکس العمل اطرافیانت دقت کن ادای پخته ها رو در بیار بعد یه مدت خودبخود خوب میشه اخلاقت 

۲۱ روز با خودت قرار بزار که ادای آدم های ریلکس و در بیاری

باید تمرین کنم .فکر کنم وسواس فکری هم دارم .مثلاً یه کاری که انجام میدم همش فکر می‌کنم چیزی را جا گذاشتم یا اشتباهی کردم .همش تو ذهنم درگیرم