2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

106 بازدید | 13 پست

سرکارم نمیتونم ازحقم دفاع کنم بهم ظلم میکنن همیشه حرف گوش کن بودم کار راه اندازم دیگه تبدیل به وظیفم شده اگه یروزفقط یکباربخوام مثل بقیه خوب باشم بهم تیکه میندازن بازخواستم میکنن فکرمیکنن من ادم  اهنیم.اعتمادبنفسم کمه ازبس ازکوچیکی خانوادم زدن توسرم ازبس دعوابوده توخانواده از بحث کردن میترسم کسی سرم دادبزنه ازمشتریا میترسم زبونم قفل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتمادبه نفس ندارم همش حس میکنم نیاز دارم یکی تاییدم کنه درصورتی که توکارم کم نمیذارم.هیچ وقت خانوادمو نمیبخشم اینقدزدن توسرم اینقدبخاطرقیافم تحقیرم کردن مسخرم کردن الان بااینکه قیافم بدنیست بهترین شغل رودارم تحصیلات رودارم ولی بازم خوشحال نیستم

کار بامردا خیلی سخته تومحیط مردونه کارمیکنم نمیتونم ازحقم دفاع کنم همش توخودم می ریزم.

آها... پس مرد ها مشکلتن. بازم می گم برو پیش مشاور اما بگم مرد ها اکثرا مارو به چشم آدم نمی بینن. همیشه برای دفاع حتی بدنی از خودت آماده باش.
میشه بگی چه جوری اذیتت کردن؟ از این ها چیزی بعید نیست مراقب خودت باش

توروخدا بچه هاتونو تحقیرنکنین مدام تشویقشون کنین تحسینشون کنین تابااعتمادبه نفس بزرگ شن.اینقدکتاب درباره اعتمادبه نفس میخونم ولی کارسازنیست چون تووجودم نیست خانوادم اعتمادبنفسمو نابودکردن اینقدگفتن زشتی نحسی 

مشاور کجاپیداکنم.رفتم پیش روانپرشک چندتاقرص بهم داد یک ماه خوردم اینقدگیج ومنگ  شدم همش خواب بودم نمیتونستم به زندگیم وبچم برسم سرکار هوشیاری کامل میخواددیگه ادامه ندادم

به کارم احتیاج دارم نمیتونم نرم بخاطرپولش.ولی کارم سخته محیط مردونه فقط من زنم.هم پستیم یه مرد تاحالا۳تازن طلاق داده از زنامتنفره دوسال کامل زجرم داد انگار میخواست انتقام زنارو ازمن بگیره 

چون سابقشون بیشترازمن انتظاردارن من بیشترکارکنم خودم هم خیلی صاف وصادقم اینقدخوب کارکردم تبدیل شده به وظیفم.من نیاز داشتم کسی تاییدم کنه حالاکه میخوام یکم مثل بقیه باشم نمیشه نمیذارن انتظار دارن مثل قبل باشم