2777
2789

سلام بچه اگه تاپیک های قبلمو ببینین گفتم خانوادم احترام نامزدم ندارن دل واموندم نذاشت باز گفتم امروز نهار بیا قبل نهار خوب بابام و خواهرم و نامزدم روی مبل نشسته بودن ما تو آشپزخونه بودیم یه دفعه بابام گفت به نامزدم تو خانواده یاد نگرفتین پاتون رو رو پاتون نندازین جلو بزرگتر نامزدم 37 سالشه اخه رو مبل مگه پاشون رو رو پاشون نمیندازن؟!؟!؟!؟! نامزدم عصبی شده بود خیلی گفت ببخشید حاج آقا من خانواده ی درست درمونی نداشتم... خواهرمم گفت با بابام درست حرف بزن شوهرم به همشون یه نگاه کرد منم رفتم لباسام پوشیدم ساکم رو بستم دست نامزدم گرفتم گفتم بلند شو عزیزم حیف تو برا این خانواده و نهار نخورده رفتیم بیرون نهار خوردیم خیلی عصبی بود گفتم هرچی فحش دلت میخواد بده حق داری گفت تو مقصر نیستی خاک عالم تو سر خانواده ی بی فرهنگ عوضیم تاپیک قبلم بخونین چقدر نامزدم خوبه چقدر هرچی از مهر و لوازم گفتن گفت چشم حالا جوابش اینه متنفرم از خانوادم دیگه نمیخوام ببینمشون الانم اومدم خونه ی خود نامزدم با هم کلی خوبیم لعنت به من اگه بزارم دوباره خانوادم دستشون بهش برسه یا ببیننش...     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخش ولی خانوادت عقل ندارن انگار چقد عقده این

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

دختر خوب 

یه ذره سیاست داشته باشید 

با رفتار درست تون ، نه اجازه بدید کسی به همسرتون بی احترامی کنه و نه به خانواده تون  بی احترامی کنید و اونها رو  جلوی همسرتون  سبک کنید !!!!!! عاقبت دودش تو چشم خودتون میره  خدای نکرده

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خوبه که پشت شوهرتی ولی جلوش به خانوادت توهین نکن و نگو هر فحشی دلت خواست بهشون بده فقط بگو میدونم ح ...

اخه خیلی بیفرهنگن مگه چکار کرده ادم پاشو رو پاش نمیندازه؟؟ اصلا چه ربطی به خانوادش داره؟!؟! میترسم یه کاری کنن همشونو اتیش بزنه

دختر خوب  یه ذره سیاست داشته باشید  با رفتار درست تون ، نه اجازه بدید کسی به همسرتون بی ...

خوب چکار کنم من تا الان سکوت کردم که هرچی دلشون میخواد میگن مردم خرج دامادشونو میدن احترامشون دارن اینا اینهمه از جیب این خوردن و.... نمک نداره دستش

الهی بمیرم همین الان اشکام داره میاد مثلا ازدواج کرده به خوشیاش اضافه بشه اینجوری داره باهاش رفتار م ...

مهم خودتی. ک نذاری ن ب خانوادت ون ب شوهرت بی احترامی بشه. خانواده بد تف سربالان نمیشه عوضشون کنی

درسته ک من همیشه حرف حق میزنم ولی جان مادرتون لایک نکنید. نکنید بابا.