2777
2789

فایل های استاد حبشی رو گوش کنید. عالیه. باعث میشه بفهمید اشتباه های رفتاری تون کجا بوده؟ یا کلید مرد چیه؟ قلق مرد چیه؟رو خواب مرد چیه؟ سیاست های زنانه یاد میده و... این هم ایدی کانالشون 

@dr_habashi

لبخندت رو به یه دنیا نمیدم کوچولوی من

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسیکه درک نداره هیچ وقت متوجه نمیشه یا اونایی که خودشون زدن بخواب با توپ هم بیدار نمیشن 

مردی که حاضر نیست یه جلسه مشاوره همراهی کنه حتی برای مشکل مشکل شخصیش زیر بار نمیرن 

با کلیپ تغییر نمیکنن ..‌‌.فقط باید غیر مستقیم تحت فشار قرار بگیرند که از تلقین به باور تغییر برسند ..

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
توی یوتیوب هست؟ 

عزیزم یوتیوب رو نمیدونم. فکر نمیکنم. وبی توی تلگرام هستن. این ادرس کانالشون تو تلگرام هست. فک کنم تو اینستا هم باشن. 

کسیکه درک نداره هیچ وقت متوجه نمیشه یا اونایی که خودشون زدن بخواب با توپ هم بیدار نمیشن  مردی ...

این کانال بیشتر برای خانوماست عزیزم ❤️

این کانال بیشتر برای خانوماست عزیزم ❤️

دقیقا همینطوره عزیزم  💙

منظورمنم به خانما بود که متاسفانه شوهرای لجباز و خودمحور دارند 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
دقیقا همینطوره عزیزم  💙  منظورمنم به خانما بود که متاسفانه شوهرای لجباز و خودمحور دارند& ...

میدونم چی میگی. شوهر اروم ک ارومه. شوهر لجباز هس ک نیاز داره اموزش بیینیم چطور باهاش رفتار کنیم 😅

میدونم چی میگی. شوهر اروم ک ارومه. شوهر لجباز هس ک نیاز داره اموزش بیینیم چطور باهاش رفتار کنیم 😅

👍

موافقم 

حالا اون خانمایی که آموزش دیدن و دانش و آگاهی کامل دارند اما شوهر درک و فهمی از رفتارای خانمش نداره باید چکار کنن .. متاسفانه امروز مشکل اساسی اکثر خانما همینه بعضی از مردا عوضی راه میروند تغییرشون تحمیلی هست نه آموزشی ...البته این نظر من هست ....با احترام به نظرشما 

موافقم  حالا اون خانمایی که آموزش دیدن و دانش و آگاهی کامل دارند اما شوهر درک و فهمی از رفتارا ...

نمیدونم عزیزم. منم مشاور نیستم. بنظرم باید برن پیش مشاور ک بینن چی میگه. اصلا میشه این زندگی رو ادامه داد؟ اگه میشه چطور؟ زندگی و عشق باید دوطرفه باشه وگرنه اون یکی خیلی اذیت میشه