2777
2789

سلام خانما، تفاوت سنی بچه‌هاتون چقدره؟ راضی هستین؟ از نظر سلامتی واسه خودتون مشکلی به وجود نیومد؟

پسرم نه ماه و نیمشه خیلی دلم میخواد یکسال و دو سه ماهش که شد دوباره باردار بشم تا تفاوت سنیشون کم باشه. ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید🌹

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  

دوستم سه تا داره با هم دوسال دوسال تفاوت دارن.دویتم که راضیه .دوتا سز بودن یکی طبیعی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

1سال و 27روز فرقشونه

خودم نخواستم ولی خب خداروشکر با هم دوستن خیلیییی با هم مشغولن و بازی میکنن هیچ نیازی به من ندارن  و از طرفیم انقد از همدیگه یاد میگیرن 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاصله کم خوبه بچه ها با هم بزرگ میشن و همبازی هستن و یدفه میشه.البته من گذاشتم پسرم ده سالش شد دوباره اقدام کنم🤣

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نه مشکلی ندارم اصلا خودمم سالمم.

پسرم ۲ سال و ۴ماهش شد من دخترمو بدنیا آوردم. 

یعنی ۱ سال وونیم بود باردار شدم. 

البته اینم بگما من شیر نمیدادم ب پسرم شیرخشکی بود مشکل جدا کردن از شیرو نداشتم 

خواهرم با اختلاف سنی کم 2تا بچه هاشو دنیا اورد

خییییلییییی خییلی ضعیف شده بود، اصلا جون نداشت زمان زایمان٠ در حدی که زمان بخیه زدن جای بخیه پاره میشد

خیلی به خوراکش می‌رسید ولی ضعیف شد

همه اینطور نیستن، اما بهتره که فاصله زمانی 2سال بعد از بارداری اول رو رعایت کنی تا بدنت کاملا تقویت شه

چرا؟ اینقدر سخت بود؟

نه خیلی فقط تا ده ماه شب تا صبح بیدار بود به۲۱ ماده غذایی حساسیت داشت چند بار به خاطر آلرژی بستری شد ریفلاکس داشت ولی به خاطر اینا نه.دوست داشتم بچم کامل بچگی کنه و توجه و محبتمون کامل بهش باشه و وقتی فهمیده شد دوباره باردارشم