2777
2789
عنوان

قلب جنین

141 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان. کسایی که باردارین توی چند هفتگی برای اولین بار صدای قلب جنین تون رو شنیدید. من الان ۷ هفته و ۳ روزم هست.تا الان قلبش تشکیل شده؟ امروز باید برم سونو. استرس دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفت هفته و دوروز بودم اما فکر میکردم هشت هفتم صدای قلبش رو شنیدم خداروشکر شما هم میشنوی😍

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
هفت هفته و دوروز بودم اما فکر میکردم هشت هفتم صدای قلبش رو شنیدم خداروشکر شما هم میشنوی😍

مرسی عزیزم ولی استرس دارم به دکترم گفتم ۹ هفته برم گفت یه سونو برو امروز از همه چی مطمئن بشیم

برو مشخصه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
مرسی عزیزم ولی استرس دارم به دکترم گفتم ۹ هفته برم گفت یه سونو برو امروز از همه چی مطمئن بشیم

هرا وقت آمادگی داشتی برو ولی زودتر بری اعصابت راحت میشه دل بزن به دریا وبرو

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
هرا وقت آمادگی داشتی برو ولی زودتر بری اعصابت راحت میشه دل بزن به دریا وبرو

انقدر استرس دارم دوست دارم برم میترسم بلاتکلیف موندم چون یه سقط هم قبلا داشتم اعصابم داغونه