2777
2789

ایا خرید رینگ لایت برای عکاسی میتونه به نورپردازی عکاسی ما کمکی کنه؟

تعداد رای : 6
نظرسنجی
خیییییلی زیاد
1
16%
زیاد
1
16%
متوسط
3
50%
کم
1
16%
ساوه الکتریک فروشگاه اینترنتی و راهنمای خرید انلاین,همواره ارائه دهنده بهترین پاسخ ها,پیشنهادات,نظرات و مشاوره خرید در سایت نی نی سایت

از این کوچیکا که بالای گوشی میذارن نه

ولی بزرگاش آره

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بستگی داره دقیقا برای عکاسی از چی استفاده کنی و چه سبکی اگر برا بلاگریو این چیزاس که اوکیه ویا اگر برا عکاسی از محصوله خوبه ولی اگر برای عکاسی پرتره ست فقط سافت بخر دوتا  بخر یکی برا نور اصلی یکی پر کننده اگر بتونی یه اسنوت هم برا بک بگیری که عالی میشه

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.