2777
2789
عنوان

برای دخترم

185 بازدید | 10 پست

اینا حرفای دلمه برای دخترم که فردا دنیامیاد ...

هم خوشحالم هم اینکه دلم گرفته ..خوشحالم که دخترم میاد کنارم میتونم بغلم بگیرمش ،حسش کنم ،دلم گرفته که پاره وجودم کسی که 9ماه قلبش کنارقلبم میتپید ،به حرکاتش عادت کردم دیگه نیست توی دلم جای خالیش میمونه،،،خدایا دخترم سلامت بیادپیشمون ،،خدایا دل و چشم همه منتظرارو با وجود هدیه ات سبزکن ،شادکن 

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

ب سلامتی تو بغل بگیریش💛

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب سلامتی بعلش کنی التماس دعا

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

دخترقشنگم این 9ماه باهمه بد وخوبش گذشت ،کلی اتفاق افتاد ،چه خوب چه بد گذشت...

کنارهمه اینا همیشه حضورخدارو کنارم حس کردم ،خدایی که بالاتراز همه است ..

یروزایی ازغم گریه کردم ویروزایی ازشادی ازته دل خندیدم ،یه کسایی رو بخاطر اذیتاشون سپردم به خدایه کساییم بخاطر کمک حالم بودناشون ،محبت کردناشون

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘
ب سلامتی بعلش کنی التماس دعا

انشالله خدا هوای دلتونو داشته باشه عزیزم 

ای جون دلم عزیزممممم 

انشالله خوش قدم باشه براتون 

زیباترین لحظات رو رقم بزنه 

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم

روزا گذشت و گذشت ...

رسید به روزی که آخرین روزه یکی بودنمونه ،فردا میای دنیا رومیبینی ،دنیایی که هرطور توبخوای میتونی عوضش کنی ،...آخ مادر یروزی توی 5هفته میگفتم خدایا چی میشد الان آخرش بودم ،،الان رسیدم به آخرش ..

نگاهم الان افتاده به اولاش ،،به روزی که مجبورم کردن زودبرم سنو قلب و جوابشو بردن دکتر بهشون گفته بود پوچه سریع سقط میشه ،ولی خدانشون داد میتونه ،،نشون داد تاوقتی خودش نخواد برگی ازدرخت نمی افته ....

خدایاشکرت

ای جون دلم عزیزممممم  انشالله خوش قدم باشه براتون  زیباترین لحظات رو رقم بزنه&nb ...

عزیزدلم انشالله خدا همیشه کنارتون باشه و دلتون شاد

مهتاب سلام خوبی عزیزم 

نی نی ت دنیا اومد بسلامتی 🌺💗🌺💗🌺💗

برا منم دعا کن نی نی دار شم 🥺🙏🏻💚

خاطره اولین مهمونی بعد از نامزدیتو خوندم کلی خندیدم 😂😂😂

در پناه خدا باشین💚

چشمان تو آفریقاست..