2777
2789
عنوان

اینجا کسی وکیل هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 22 پست
همسر نمیشه باید وکیل گرفت چون این قانون

بله همینطوره....من تقریبا نصف راه و رفتم..یه مشاوره میخواستم...ببینم خودم میتونم به پایان برسونم یا حتما باید وکیل داشته باشم

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مهریه رو بخشیدم و وکالت طلاق دارم...از دفتر قضایی اقدام کردم حالا پیام لومد که ابلاغ شما از این ط ...

برات موقع ثبت نام ثنا رمز شخصی اومده از ثنا باید وارد سامانه عدل ایران بشی شماره ملی رو با رمز شخصی میزنی برات رمز موقت میاد وارد صفحه قسمت مشاهده ابلاغیه میشی میبینی چیه 

❤🤍❤
نه مهریه رو بخشیدم و وکالت طلاق دارم...از دفتر قضایی اقدام کردم حالا پیام لومد که ابلاغ شما از این ط ...

اگر وکالت در طلاق گرفتید از همسرتون بله میبایست وکیل کارای طلاق تون رو انجام بدم مگر اینکه به اتفاق همسرتون دادخواست بدید و ایشون هم در جلسات شرکت کنن

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
همسر نمیشه باید وکیل گرفت چون این قانون

وکیل به وکالت از زوج در این دعوا حضور پیدا می‌کنه ، در صورتی که دادخواست رو به اتفاق زوج تنظیم و ثبت کنن نیاز به حضور وکیل نیست

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
این که میشه طلاق توافقی با هم ثبت کنند 

وقتی زوج وکالت میده رضایت و توافق دارن دیگه