2777
2789
عنوان

اولش باتو بقیش باخودم

55 بازدید | 4 پست

پدر عزیزم شما تحویلم بگیر ودوستم باش اشتباهاتم را جدی نگیر وحرمت دختر بودنم را  نگه دار قول می دهم یایادبگیرم تفاوت عشق وهوس را درنگاه مردان

مادرخوبم توپشتم باش  هوایم راداشته باش. موهایم رانوازش کن تا برای کمی توجه یا هرچیزی که لازم داشتم نه چیزی از روحم ونه تنم راندهم  توحرمتم رانگه دار تا حریمم را نه باغر یبه که باهمسر آینده ام بدانم ونه فراتر بروم نه ذلیلانه تن به ظلم بدهم.   

پدرومادر عزیزم باعشقتان سیرابم کنید تا جسم وروحم برای رسیدن به آرامش چشمشان به دست هیچ جلادی نباشد

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

به نظرتون تاثیر داره

پدر و مادری که محبت ندادن درس زندگی ندادن غرور و عزت نفس و اعتماد به نفسمو با  کتکا و تحقیراشون از بین بردن

الان که ضربه خوردم از جنس مخالفم

خانواده ام تقصیر داشتن 

اون پسر حرفایی زد که از هیچکس نشنیدم فکر میکردم دیگه چه خبره ولی راحت انکار کرد بدون اینکه فک کنه چه بلایی سرم میاد 

به نظرتون تاثیر داره پدر و مادری که محبت ندادن درس زندگی ندادن غرور و عزت نفس و اعتماد به نفسمو با ...

مثل اینکه تخم خاربکاری ودوست داشته باشی یاسمن دربیاد زمین دل آدما اولش خیلی صافه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه تخم خاربکاری ودوست داشته باشی یاسمن دربیاد زمین دل آدما اولش خیلی صافه

نمیدونم الان خودم مقصرم یا خانوادم ولی هر چی بود تموم شد فایده نداره دنبال مقصر گشتن

نمیدونم الان خودم مقصرم یا خانوادم ولی هر چی بود تموم شد فایده نداره دنبال مقصر گشتن

بله تا شقایق هست زندگی باید کرد درسی رو که باید ازبر بود چون حقته که بلد باشی رو به چه قیمتی باید به دست آورد تازه این درس مجردیته بعد ازدواج چی چطور جلوی شوهر باید تعامل داشت اگه فرق بین احساس شوهر ودوست پسر رو ندونی احساس خوشبختی نمی کنی