2777
2789
عنوان

خرید طلای همکارم بیاین بگم

991 بازدید | 83 پست

سلام دوستان 

همکارم تازگیا ازدواج کرده با یه دختر خانم متولد۷۸ که شاغلم هست در بخش درمان

این همکار ما خودش متولد۶۷ هستش هفته گذشته رفتن خرید طلا الان صحبت میکردیم گفتش دلم میخواد بهم بزنم 

گفتش رفتیم خرید نزدیک۲۳۰ میلیون دختره طلا و داشته بنظرتون عجیب نبودن

۲۳۰میلیون؟ طلای عقد فقط؟

حتما تاج طلا برداشته😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳۰میلیون؟ طلای عقد فقط؟ حتما تاج طلا برداشته😂

عاره عکسشونو نشونم داد دهنم باز موند

تازه یه نیم ست برا زیر لفظی گرفته اونو حساب نکردن و انگشتر نشون و پاگشا یه جفت گوشواره دادنش

حدود ۱۵۰_۱۶۰ گرم همش میشه . یه سرویس و شش تا النگو و یه تک پوش و حلقه پشت حلقه و یه نیم ست برای نشون همین قدر میشه دیگه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من بودم صرفا با گفتن این موضوع قضاوت نمیکردم

من قضاوتش نمیکنم حتی به همکارم گفتم شاید شما رفتی ادعای پوللداری کردی اینم اینجور ورداشته گفتش نه حرکاتش بچگونه ای گفته نیم ست زیر لفظی نمیخام ماشین برام بخر