بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در کنارش مسهلم بخور حالا یا الو خیس کن یا انجیر یا برو دارخونه بگو مسهل میخام من هزارل میخورم خیلی خوبه گیاهیم هست یا اسلیم مکس این دوتا توی مارکای ارزونه ایرانی بهترینن و همه داروخونه هام دازن
بله میشه دکتر و رژیمهای بیرون فقط وقت تلف کردنه من غذامو کم کردم در حد دو کفگیر حداکثر شب فقط میوه با غذای تخم مرغی...هله هوله ممنوع. ..روزی حداقل نیم و حداکثر یک ساعت و نیم تو خونه ورزش میکنم و راحت وزن کم میکنم نکته طلاییشم اینه همیشه باید همینجور بخوری نه اینکه دوهفته سه هفته
بله البته من سفت و سخت تر رژیم گرفتم و خیلی ورزش و پیاده روی کردم، اگه بهت میگفتم اینکارارو بکن دلسرد میشدی ولی روشی که گفتم خیلی راحته و تو دراز مدت جواب میده ، روزی 10 دقیقه هم پیاده روی کن حتی تو خونه و آروم آروم زیادش کن واسه خودت برنامه یکساله یا 18 ماهه قرار بده ، یه شبه چاق نشدی که بخوای یه شبه لاغر بشی ولی اگه از الان شروع نکنی و بی خیال بشی مثلا 18 ماه دیگه به خودت میای میبینی چاق تر شدی در صورتی که به راحتی میتونستی به اندام ایده آلت برسی ، پس به بدنت سخت نگیر و شروع کن