2777
2789
عنوان

لاغری

144 بازدید | 35 پست

سلام دوستان روزتون بخیر و شادی 

من خیلی اضافه وزن دارم وزنم ۸۸ کیلوگرم و قدم ۱۶۴

میخوام ۵۵ کیلو بشم 

اراده ام کمه 

بنظرتون میشه بدونه دکتر تغذیه وزن کم کرد و لاغر شد؟؟

تجربه ی لاغریتونو باهام در میون بزارین ممنونم

عزیزم اونارو نمیدونم ولی من تو شرکتی که کار میکنم ی پودر دارن ک جلوی اشتهای کاذب رو میگیره به هرکسی هم دادم راضی بوده اگ خواستی پیام بده بهم ❤️🌹

❣️یا رب مباد نظر تو بگردد❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازه من ۹۵ بودم شدم ۷۹ فقط با کالری شماری 

زیره نصب کن یا مانکن و کم بخور 

در کنارش مسهلم بخور حالا یا الو خیس کن یا انجیر یا برو دارخونه بگو مسهل میخام من هزارل میخورم خیلی خوبه گیاهیم هست  یا اسلیم مکس این دوتا توی مارکای ارزونه ایرانی بهترینن و همه داروخونه هام دازن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بله میشه دکتر و رژیمهای بیرون فقط وقت تلف کردنه من غذامو کم کردم در حد دو کفگیر حداکثر شب فقط میوه با غذای تخم مرغی...هله هوله ممنوع. ..روزی حداقل نیم و حداکثر یک ساعت و نیم تو خونه ورزش میکنم و راحت وزن کم میکنم نکته طلاییشم اینه همیشه باید همینجور بخوری نه اینکه دوهفته سه هفته  

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
ازه من ۹۵ بودم شدم ۷۹ فقط با کالری شماری  زیره نصب کن یا مانکن و کم بخور  در کنارش مسهلم ...

تو چند وقت شدین ۷۹؟

قدتون چنده.؟

خاک شیر میتونم بخورم به عنوان مسهل؟

سلام عزیزم منم ۸۰ کیلوام قدم۱۶۹ فکر کنمدارم نیوشا استفاده میکنم ‌و تو خونه ورزش میکنم خیلی ...

چه ورزشی میکنین؟ من اصلا حال ورزش رو ندارم فقط پیاده روی میتونم اونم روزی ۱ ساعت فقط

تو چند وقت شدین ۷۹؟ قدتون چنده.؟ خاک شیر میتونم بخورم به عنوان مسهل؟

من دوماهه از ۹۵ شدم ۷۹ ولی خوب من روزی ۵۰۰ کالری میخورم غیر جمعه ها 

خاک شیر نمیتونم ولی الو خیلی مسهله. 

کلا باید اسهال باشید 🤐 ببخشید که دیگه واضح گفتم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
بله میشه دکتر و رژیمهای بیرون فقط وقت تلف کردنه من غذامو کم کردم در حد دو کفگیر حداکثر شب فقط میوه ب ...

چه ورزشی میکنین؟

چقدر تونستین کم کنین 

منم خیلی دوس دارم لاغرشم حتی رژیم های لاغری زیاد گرفتم ولی زیاد پایبند نیستم بهشون

حتمااا شما خودتون تونستین لاغر کنین؟

بله البته من سفت و سخت تر رژیم گرفتم و خیلی ورزش و پیاده روی کردم، اگه بهت میگفتم اینکارارو بکن دلسرد میشدی ولی روشی که گفتم خیلی راحته و تو دراز مدت جواب میده ، روزی 10 دقیقه هم پیاده روی کن حتی تو خونه و آروم آروم زیادش کن واسه خودت برنامه یکساله یا 18 ماهه قرار بده ، یه شبه چاق نشدی که بخوای یه شبه لاغر بشی ولی اگه از الان شروع نکنی و بی خیال بشی مثلا 18 ماه دیگه به خودت میای میبینی چاق تر شدی در صورتی که به راحتی میتونستی به اندام ایده آلت برسی ، پس به بدنت سخت نگیر و شروع کن